Scandic Sports

Bli medlem i Scandic Sports så får hela laget riktigt bra boende till ett rimligt pris. Du som skaffar medlemskapet kan vara lagledare, tränare, coach eller förälder. Ja helt enkelt en vuxen som är engagerad i idrotten. Bli medlem kostnadsfritt och ta del av alla våra förmåner!

Bli medlem i Scandic Sportsfördelar med scandic sports

  • Bo till ett förmånligt pris - i delat fyrbäddsrum torsdagar till söndagar samt utvalda lovperioder
  • Ordentlig vila - sköna sängar för hela laget 
  • Näringsrik frukost - stor frukostbuffé ingår varje morgon
  • Mat för aktiva - många hotell erbjuder en särskild meny för hela sällskapet
  • Rum för taktiksnack - eget mötesrum erbjuds vid förfrågan och i mån av tillgänglighet
  • Värm upp på gymmet - fri tillgång till hotellets gym
  • Alltid fritt wifi - gäller överallt på hotellet inklusive ditt rum
  • Kostnadsfritt medlemskap - det kostar ingenting att gå med i Scandic Sports

Vad händer efter att jag ansökt till Scandic Sports?

Så fort vi fått in din ansökan skickar vi ett bekräftelsemejl med de uppgifter du behöver. Du uppger ditt Scandic Sports medlemsnummer (D-nummer) när du bokar och checkar in.

Var kan jag bo som ansluten till Scandic Sports?

Scandic Sports gäller på över 100 hotell i Norden på både små och stora orter, med korta avstånd till sport- och fritidsanläggningar. Scandic Sport-priset gäller torsdagar till söndagar för grupper på åtta personer eller fler. Gäller torsdag till söndag och utvalda lovperioder.

Vilken rabatt ger Scandic Sports?

Som ansluten till Scandic Sports bor ni alltid till fördelaktiga priser. Priserna gäller torsdagar till söndagar samt utvalda lovperioder för grupper på åtta personer eller fler.

Hur bokar jag hotell?

Du som ansluten till Scandic Sports skickar din bokningsförfrågan där du anger vilket hotell du är intresserad av, hur många ni är i sällskapet och andra önskemål. Det går också bra att ta direktkontakt med något av våra sportvänliga hotell.

Vad gör jag om jag saknar mina uppgifter i Scandic Sports?

Om du tappat bort ditt bekräftelsemejl efter att du ansökte om medlemskap går det bra att registrera dig som medlem på nytt så skickar vi en bekräftelse med alla uppgifter du behöver.

Hur används mina personuppgifter?

Om du skaffar Scandic Sports kommer Scandic behandla dina personuppgifter i syfte att administrera och tillhandahålla dig och laget förmåner. Behandlingen baseras på vår överenskommelse om Scandic Sports. Vi kan även sända dig nyhetsbrev med erbjudanden och relevant information om våra egna, franchisetagares eller utvalda samarbetspartners varor och tjänster i olika kanaler (exempelvis via SMS eller e-post). Sådan behandling grundar sig på en intresseavvägning. Läs mer om hur vi värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i Scandics Integritetspolicy.

Bli medlem i Scandic Sports