Dixi 5 år

Vår populära servicehund, Dixi, fyller 5 år den 18 december (vilket är 35 i hundår). Vi fångade henne för att höra efter hur hennes tid på Scandic varit hitintills och hur det känns att fylla år.Grattis Dixi! Hur känns det att fylla 5 år?

Helt fantastiskt! Jag är i mina bästa år! Passade på att sova lite längre i morse så när husse ropade så låtsades jag bara att jag inte hörde och sov vidare.

Har du blivit ordentligt uppvaktad?

Ja det tycker jag, jag är väldigt nöjd! Jag har faktiskt fått presenter flera gånger denna vecka, både hundben och nallebjörnar. En del skulle nog kalla mig bortskämd…

Du har nu jobbat för Scandic i 3 år, hur har dina år på Scandic varit?

Det har varit extremt mycket resor och jag har besökt väldigt spännande platser, alltifrån Alta i Nordnorge till Berlin. Men när jag flyger behandlas jag som en drottning med egen plats på planet och personalen ombord brukar alltid klappa och gulla med mig, det gillar jag!

Vad tycker du mest om med Scandic?

Helt klart att vara på huvudkontoret på fredagar för då får jag alltid ett hundben.

Vad tycker du om dina kollegor?

Jag har bra pli på mina kollegor, de klappar mig när jag kommer. Annars så puttar jag till dem när de sitter och skriver på datorn och då brukar de förstå att de ska klappa mig.

Du är förmodligen den mest kända och mest beresta servicehunden i världen. Du har nästan 800 följare på @dogatwork, hur kommer du fira när du snart är uppe i 1000 följare?

Åh tack! Givet mitt kändisskap….så tycker jag att en svit på Scandic fylld med 1000 saftiga hundben inte skulle vara för mycket att be om, visst håller du med?

Vad tycker du allra bäst om?

Söndagar! Bästa dagen på hela veckan, för då kan jag ligga kvar lääääänge i sängen.

Hur ska du fira jul?

Jag ska både åka till landet och vara kvar i Stockholm så det blir både träffa familj och vänner.

Sist av allt, vad önskar du dig i julklapp?

Jag önskar att alla hundar därute får vara i ett varmt och mysigt hem och att de får minst ett saftigt ben att tugga på i jul. Och så hoppas jag att det blir mycket snö som jag kan busa i.