Coworking i våra lobbys

Letar du efter en kreativ plats att slå dig ner med ditt mobila kontor? Välkommen att sitta i våra lobbys. Här jobbar du utan kostnad i en skön miljö med stabilt wifi och bra arbetsytor.

Här kan du sitta och jobba på Scandic - se listan!

istället för coworking space och kontorshotell

”Det är ofta här ett samarbete börjar” – Anders & Henrik, investerare i startups och lobbyjobbare på Scandic

Hotellobbys fångar upp det mesta som är kärnan i coworking; flexibiliteten i lokalen, kombinationen av att kunna jobba enskilt när man vill, och att socialisera och hitta nya spännande samarbetsmöjligheter när det är läge för det. Andra fördelar är förstås noll kronor i hyra, centrala lägen, god mat och dryck och den avspända och ofta internationella stämningen som bara finns i en hotellobby. 

Välj hur du vill jobba

”Internationell vibb, händelserika dagar” – Ulf Skarin, creative director och lobbyjobbare på Scandic

Du väljer själv mellan att slå dig ner i någon av de mjuka fåtöljerna, ta ett informellt möte i någon av soffgrupperna eller kanske ett effektivt långpass vid våra community tables – rejäla arbetsbord med stolar, läsbelysning och gott om eluttag. Fritt wifi är en självklarhet. Precis som på ett kontorshotell eller i ett community space finns möjlighet att boka mötesrum på de flesta av våra hotell. Allt från små rum för ett säljmöte eller en presentation till rymliga lokaler för events går att ordna på nästan alla våra hotell.

bli Kung av flexibla dagar

För de flesta ser arbetsdagarna lite olika ut. Ena dagen kräver koncentration och avskildhet. Den andra liv och rörelse för att få fart på inspirationen. Den tredje en perfekt mötesplats för den nya affärskontakten. En stor fördel med att ”lobbyjobba” är utan tvekan flexibiliteten. Våra drygt 80 hotell över hela landet, med tyngdpunkt i Stockholm, Göteborg och Malmö har alla sin egen karaktär.

här ligger våra bästa lobbys

Flest hotell har vi i Stockholm, Göteborg och Malmö, men dörren till våra lobbys står öppna över hela landet. Se vår topplista på ställena där det är som allra bäst att jobba. Välkommen in med din laptop.

Här kan du sitta och jobba på Scandic - se listan!