Förtur - konserter & evenemang

Säkra en sitt- eller ståplats till stora konserter eller evenemang. Ett riktigt smart sätt att få tag på en biljett till en världsartist går faktiskt via Scandic. Som medlem i Scandic Friends får du tillgång till de hetaste biljetterna i Norden. Vi ger dig företräde till konsert- och evenemangsbiljetter som alla vill åt!

Få företräde till de hetaste biljetterna!

Som medlem i Scandic Friends får du tack vare vårt samarbete med Live Nation tillgång till de hetaste biljetterna i Norden. Nu har du chans att få tag i de konsert- och evenemangsbiljetter som brukar gå åt som smör i solsken. Allt från konserter med stora svenska artister eller grupper till internternationella världsartister.

Naturligtvis är det trevligare att gå på konsert när man kan få ha det lite skönt efteråt. Ta en svalkande dusch efter en underbar konsert och kryp ner i en skön hotellsäng. Efter en god natts sömn väntar sedan en varierad och nyttig frukostbuffé. Boka ditt rum nu!

Redan medlem?

Uppdatera ditt medlemsskap här nedan genom att klicka i rutan Redan medlem. Fyll i ditt medlemsnummer och lösenord så blir du registrerad. Så fort några biljetter till en världsartist dyker upp kommer vi skicka ut ett mejl till dig!

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på länken nedan för att få ett nytt. 
Glömt lösenord

Ny medlem i Scandic Friends?

Det är enkelt och kostnadsfritt. Du behöver bara aktivera "Bli medlem" genom att klicka på knappen "Gå med".

Aktivera