Förtur - konserter & evenemang

Säkra en sitt- eller ståplats till stora konserter eller evenemang. Ett riktigt smart sätt att få tag på en biljett till en världsartist går faktiskt via Scandic. Som medlem i Scandic Friends får du tillgång till de hetaste biljetterna i Norden. Vi ger dig företräde till konsert- och evenemangsbiljetter som alla vill åt!

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Få företräde till de hetaste biljetterna!

Som medlem i Scandic Friends får du tack vare vårt samarbete med Live Nation tillgång till de hetaste biljetterna i Norden. Nu har du chans att få tag i de konsert- och evenemangsbiljetter som brukar gå åt som smör i solsken. Allt från konserter med stora svenska artister eller grupper till internternationella världsartister.

Naturligtvis är det trevligare att gå på konsert när man kan få ha det lite skönt efteråt. Ta en svalkande dusch efter en underbar konsert och kryp ner i en skön hotellsäng. Efter en god natts sömn väntar sedan en varierad och nyttig frukostbuffé. Boka ditt rum nu!

Redan medlem?

Uppdatera ditt medlemsskap här nedan genom att klicka i rutan Redan medlem. Fyll i ditt medlemsnummer och lösenord så blir du registrerad. Så fort några biljetter till en världsartist dyker upp kommer vi skicka ut ett mejl till dig!

Har du glömt ditt lösenord? Klicka på länken nedan för att få ett nytt. 
Glömt lösenord

Ny medlem i Scandic Friends?

Det är enkelt och kostnadsfritt. Du behöver bara aktivera "Bli medlem" genom att klicka på knappen "Gå med".

Aktivera