Boka - garanterat bäst pris

Här kan du bo i rejält rymliga rum, många med separat vardagsrumsdel. Rymliga mötesrum finns det också gott om; vårt auditorium rymmer 500 personer. Ett par steg till pendeltåget och 17 minuter till city. Men till poolen behöver du bara ta hissen.

Read more about Scandic Star Sollentuna

Slå dig ner i någon av våra restauranger eller barer och låt dig väl smaka. Vi har möjlighet att låta 500 gäster äta, konferera och sova under samma tak, vilket gör hotellet till den perfekta platsen för stora möten och kongresser. I vårt gym har vi pool och bastu samt en egen spaavdelning, Star Spa.

När du bor hos oss har du nära till Edsviken med vacker natur som inbjuder till en promenad eller joggingtur och där hittar du även det anrika Edsbacka Wärdhus. Alldeles runt hörnet från hotellet hittar du Sollentuna Centrum med över 130 butiker. Du har även nära till utmärkta förbindelser med lokaltrafik. Det tar 20 minuter till Centralstationen med pendeltåg och Arlanda ligger cirka 3 mil bort.

3.5 910 Omdömen från TripAdvisor

Just nu har vi anpassat vår frukost och erbjuder en god frukostbox som ger dig en bra start på dagen, men den 4 augusti börjar vi servera en frukostbuffé. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Hitta hit

Scandic Star Sollentuna Telefon

+46 8 517 26400

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Star Sollentuna Adress

Aniaraplatsen 8
Sollentuna

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Meeting room

Bara 15 minuter med pendeln från Stockholm City kan du ordna konferens för 500 gäster. Låt dem konferera, äta gott och sova - allt under samma tak.

Boka ett mötesrum