Årets sportföräldrar 2020

Nu utser vi Årets sportföräldrar 2020 - dags att nominera din hjälte! Eldsjälar och superhjältar finns i hela vårt land, de som gör skillnad i vardagen. I år vill vi uppmärksamma hela 72 hjältar som bidrar till laganda från sidlinjen och ger sin (eld)själ till små sportfantaster.vem är din eldsjäl som gör allt för laget?

På Scandic gillar vi sport och är stolta över att under årtionden ha härbärgerat alla från minsta knatte till den störst lysande stjärnan. För fjärde året i rad utser vi årets sportförälder, men i år har vi en nyhet.

Omtanke och kämpaglöd betyder extra mycket i år!

Vi vill därför lyfta fram ännu fler fantastiska och engagerade sportföräldrar och den kämpaglöd som finns i hela vårt land. Allt från de mindre sporterna som ofta är ouppmärksammade till stora lagsporter och klubbar. Hjälp oss därför att nominera din hjälte i år, eldsjälen som i ur och skur stöttar laget och kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa till matcher och träningar. 

Nominera din hjälte

Bågskytte, dans eller bowling. Oavsett sport du utövar, i ett litet eller stort förbund så är du välkommen att nominera. Vi kommer välja ut en sportförälder per sport/förbund i Sverige.

Motivera varför just din kandidat förtjänar att koras till Årets sportförälder och skicka in din nominering senast 31 januari 2021. En jury på Scandic utser 72 sportföräldrar och därefter presenterar vi alla hjältar i våra digitala kanaler.

Vinsten: en härlig hotellvistelse inklusive frukost

Vinnarna får en övernattning på valfritt hotell i Sverige för två personer. En god frukostbuffé ingår. Presentvouchern är giltig i ett år från utfärdande datum.

Vinsten för Årets sportföräldrar gäller i ett år från utfärdandet och gäller för helger (fre-sön) samt skollov. Vinnarna utses av en jury på Scandic och beslutet kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas efter tävlingens avslut och presenteras i Scandics digitala kanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem är en "sportförälder"?

En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.