Årets sportförälder 2023

För sjunde året i rad utser vi Årets sportförälder 2023. En eldsjäl som betyder mycket för ditt lag eller träningsgrupp och ha chans att vinna en storslagen upplevelse för hela gänget.vem är din hjälte som gör allt för laget?

På Scandic gillar vi sport och är stolta över att under årtionden ha härbärgerat alla från minsta knatte till den störst lysande stjärnan. Nu vill vi uppmärksamma alla engagerande och stöttande sportföräldrar som kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa de små förmågorna till cuper, matcher och träningar, som kränger korv i klubbhuset och som under kalla vinterdagar hejar på från sidlinjen.

För sjunde året i rad utser vi Årets sportförälder.

Snart dags att: Rösta fram din favorit!

En jury på Scandic kommer välja ut 5 finalister varav en vinnare kommer koras och presenteras den 15 januari 2024. Alla kan rösta på sin favorit mellan 11-25 december. Den finalist med flest röster vinner.

Vinsten: en upplevelse för hela laget

Vinnaren får en övernattning på valfritt hotell i Sverige för två personer. En god frukostbuffé ingår. Presentvouchern är giltig i ett år från utfärdande datum.

Om din hjälte blir vår favorit så belönas hela laget eller gruppen. I prispotten ligger nämligen fantastiska priser.

Ett andra-pris delas ut till de övriga fyra finalisterna som får varsin övernattning för två personer på valfritt Scandic.

Vem är en "sportförälder"?

En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.

Om tävlingen

Tävlingen går ut på att medtävlande ska nominera en kandidat till Årets sportförälder tillsammans med en motivation. 5 finalister väljs ut av juryn och vinnaren röstas fram av allmänheten. Den finalist som vinner är den som fått flest röster. Nomineringen pågår till och med 27 november 2023 fram till kl. 00:00. Vinsten består av biljetter för laget för upp till 20 personer till ett sportevenemang i Sverige, övernattning inkl. frukost för laget på ett valfritt Scandic.

För Årets sportförälder och en vän ingår även två VIP-paket inkl. galamiddag på Idrottsgalan 2024 i Stockholm samt övernattning inkl. frukost på valfritt Scandic. Värdet uppgår till 45,000 kronor och kan inte växlas in mot pengar vid uteblivet nyttjande och ska utnyttjas inom ett år från utfärdandet och gäller helger (fre-sön) samt skollov. Lagpriset kan utnyttjas under 2024. Vinnaren ombesörjer själv resekostnader samt eventuell vinstskatt. Vinnaren kommer att utses av en jury på Scandic och beslutet kan inte överklagas. Vinnaren kommer att underrättas efter tävlingens avslut via den e-post man anger och kommer att presenteras den 15 januari 2024 i Scandics digitala kanaler. Tävlingen utförs av Scandic Hotels AB, Box 6197, 102 33 Stockholm.