Använd dina Membership Rewards-poäng

Som innehavare av American Express-kort i Sverige och Finland kan du överföra dina Membership Rewards-poäng till Scandic och använda dem för härliga weekends på alla våra hotell.

SÅ ÖVERFÖR DU POÄNGEN

För att överföra dina poäng behöver du vara medlem i Scandic Friends. Om du inte redan är det, blir du det enkelt medlem här. I Sverige är 6 Membership Rewards-poäng lika med 1 Scandic Friends-poäng och i Finland är 1 Membership Rewards-poäng lika med 1 Scandic Friends-poäng. Hur många Scandic Friends-poäng du behöver för att boka kan variera beroende på vilket hotell och vilka datum du har valt.

När du vet hur många Membership Rewards-poäng du vill överföra, gör du det enkelt genom att logga in eller ta kontakt med American Express på telefon. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan dina poäng är överförda.

Överför poäng hos American Express

+46 771 29 55

Logga in på americanexpress.se

SÅ BOKAR DU

För att använda dina Scandic Friends-poäng väljer du "Boka bonusnatt" på vår webb, loggar in på dina Scandic Friends-sidor och anger dina önskemål. Här ser du också ditt poängsaldo så snart poängen är överförda.