Här är du på topp

Det är bara våra allra trognaste medlemmar som når Top Level. Här tjänar du ännu mer poäng, får utökad tillgång till bonusnätter, 48-timmars rumsgaranti, en välkomsthälsning på rummet och fri rumsuppgradering när möjlighet finns. Den här nivån gör att din hotellupplevelse blir ännu bättre.BASPOÄNG NÄR DU BOR OCH ÄTER

Det är med baspoängen du når nästa nivå. När du bor på ett av våra Scandichotell tjänar du 2,5 baspoäng för varje krona (exklusive moms) du spenderar på hotellet och lägger på din rumsnota. Det vill säga priset för ditt rum, det du äter i restaurangen, eventuella tillval du lägger till vid bokningen och allt du köper från vår shop. Lokal valuta på hotellen gäller (övernattar du i Polen ger varje zloty 7,5 baspoäng och i övriga länder ger 1 euro 25 baspoäng).

BONUSPOÄNG NÄR DU BOKAR PÅ VÅR WEBB

Fler poäng är bara ett klick bort. Om du bokar dina nätter på vår webb tjänar du 300 bonuspoäng som du kan använda till bonusnätter och spendera hos våra partners

restaurangkupong

Köp med dig en lättare lunch eller munsbit från vår shop eller gör middagen till en ännu trevligare upplevelse med en generös restaurangkupong. Du får en kupong till ett värde av 150 kronor för varje poängkvalificerande övernattning. 

48-TIMMARS RUMSGARANTI

Det här är en unik förmån för dig på Top Level! 48-timmars rumsgaranti gäller när hotellet är fullbokat och du bokar minst 48 timmar i förväg. Lokala undantag för 48-timmars rumsgarantin kan förekomma under stora evenemang i området. Mer information om undantagna datum finns i listan nedan. Du kan boka med hotellet eller genom vår reservations- och medlemsservice.

Några viktiga saker att komma ihåg gällande 48-timmars rumsgarantin: Reservationen måste garanteras med ett betalkort när bokningen görs. Du kan bara använda 48-timmars rumsgarantin för ett rum och bara när du själv bor i rummet, vi kan inte garantera en specifik rumstyp. Corporate- och Bonus Cheque-priser gäller inte när du bokar med vår 48-timmars rumsgaranti. Men du kan använda en Bonus Cheque som delbetalning och betala resten separat. Du kan inte använda 48-timmars rumsgarantin när du bokar en bonusnatt.

VÄLKOMSTHÄLSNING

Vi vill visa hur mycket vi uppskattar våra allra trognaste medlemmar. Därför får du en liten välkomstgåva på rummet.

Få LIvstids medlemsskap

Som medlem på Top Level har du chans att bli utvald till att få behålla din medlemsnivå för resten av ditt liv. Det skulle innebära att du aldrig nedgraderas oavsett hur många nätter du bor hos oss. Vi kommer att kontakta dig om du kvalificerar till detta. 

Snabblinje till medlemsservice

Våra medlemmar på Top Level går alltid före i kön för att nå vår medlemsservice. Ring bara det vanliga numret och följ instruktionerna.

DU HAR KVAR FÖRMÅNERNA FRÅN LEVEL 3

  • Bo 2 personer, betala för 1
  • Rumsuppgradering i mån av plats
  • Sen utcheck i mån av plats
  • Fri tillgång till alla våra gym
  • 20 % rabatt på boende under helger och lov
  • 3 % rabatt på boende under vardagar
  • 10 % rabatt på mat varje helg