Level 2 – bättre upp

När du kommer upp på Level 2 får du nya förmåner som ännu mer poäng när du bor och bokar på vår webb. Självklart behåller du också alla förmånerna på Level 1.BASPOÄNG NÄR DU BOR OCH ÄTER

Det är med baspoängen du når nästa nivå. När du bor på ett av våra Scandichotell tjänar du 2 baspoäng för varje krona (exklusive moms) du spenderar på hotellet och lägger på din rumsnota. Dvs; priset för ditt rum, det du äter i restaurangen, eventuella tillval du lägger till vid bokningen och allt du köper från vår shop. Lokal valuta på hotellen gäller (övernattar du i Polen ger varje zloty 6 baspoäng och i övriga länder ger 1 euro 20 baspoäng).

BONUSPOÄNG NÄR DU BOKAR PÅ VÅR WEBB

Fler poäng är bara ett klick bort. Om du bokar dina nätter online på vår webb tjänar du 230 bonuspoäng som du kan använda till bonusnätter och spendera hos våra partners. Detta gäller även när du bokar bonusnätter online eller ger bort en bonusnatt till någon.

Restaurangkupong 

Köp med dig en lättare lunch eller munsbit från vår shop eller gör middagen till en ännu trevligare upplevelse med en generös restaurangkupong. Du får en en kupong till ett värde av 50 kronor för varje poängkvalificerande övernattning. 

BO 2 PERSONER, BETALA FÖR 1

Gör din hotellupplevelse ännu trevligare genom att ta med en familjemedlem utan extra kostnad! Boka som vanligt för 2 personer, så dras rabatten på hotellet. Detta gäller inte om du förskottsbetalat ditt rum. För vissa rum är priset detsamma även om du lägger till en extra vuxen i bokningen. I de fallen får du ingen ytterligare rabatt. Var vänlig uppge att ni ska bo 2 för 1 när ni checkar in på hotellet.

du har kvar förmånerna från level 1

20 % RABATT PÅ boende 

Som medlem i Scandic Friends får du 20 % rabatt på övernattningar nästan alla helger samt utvalda lovperioder när du bokar på vår webb. Ange bokningskod FG2. Förmånen gäller ett begränsat antal rum och i mån av plats.

3 % RABATT PÅ BOENDE PÅ VARDAGAR

Som medlem får du alltid rabatt när du bokar på vår webb. Webbrabatten gäller alla dagar när du anger bokningskod FG2.

10 % RABATT PÅ MAT 

Unna dig en trevlig helgfrukost, lyxa till det med brunch eller middag. Du får 10 % rabatt på maten på våra hotell fredag till söndag samt utvalda lovperioder, även när du inte bor hos oss. Rabatten gäller på våra restauranger och vid köp i hotellens shop. Ni kan vara upp till sex personer i sällskapet. Rabatten går det inte att kombinera erbjudandet med andra rabatter eller erbjudanden. Glöm inte att visa ditt digitala medlemskort eller uppge ditt medlemsnummer.

BONUSNÄTTER OCH DELBETALNING MED POÄNG

Bo ofta och tjäna mer poäng. Du kan använda dina poäng till bonusnätter på våra hotell. Hur många poäng som krävs för en bonusnatt beror på vilket hotell du väljer. Om du avbokar hotellet får du tillbaka dina poäng. Men om du använder poäng som skulle ha förfallit före din ankomst och sedan avbokar, så förfaller poängen ändå. Om du uteblir är poängen också förbrukade. Det går också att delbetala bonusnätter med poäng. Poängen du använder dras vid bokningen och du betalar det resterande beloppet vid incheckningen. Självklart tjänar du poäng på den delen av beloppet du betalar med pengar. Vänligen notera att restaurangkupongen inte är inkluderad under en vistelse med bonusnätter eller vid delbetalade bonusnätter. 

Ge bort en bonusnatt

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Tfn-nummer till medlemsservice: 08-517 517 00

FINA ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Det finns fler sätt att använda och tjäna ihop nya poäng. Vi har utökat vårt nätverk med bra samarbetspartners som ger dig exklusiva erbjudanden och specialpriser.