Välkommen till Level 1

Det är här det börjar. Från dag ett börjar du tjäna poäng och får fina medlemsförmåner som att du alltid får de bästa rumspriserna alla dagar i veckan, 10 % rabatt på mat i våra restauranger och erbjudanden från våra samarbetspartners. Sedan blir det bara bättre.Baspoäng när du bor och äter

Det är med baspoängen du når nästa nivå. När du bor på ett av våra Scandichotell tjänar du 2 baspoäng för varje krona (exklusive moms) du spenderar på hotellet och lägger på din rumsnota. Det vill säga priset för ditt rum, det du äter i restaurangen, eventuella tillval du lägger till vid bokningen och allt du köper från vår shop. Lokal valuta på hotellen gäller (övernattar du i Polen ger varje zloty 6 baspoäng och i övriga länder ger 1 euro 20 baspoäng).

BONUSPOÄNG NÄR DU BOKAR online

Fler poäng är bara ett klick bort. Om du bokar dina nätter online på vår webb tjänar du 200 bonuspoäng som du kan använda till bonusnätter och spendera hos våra partners. Detta gäller även när du bokar bonusnätter eller ger bort en bonusnatt till någon.

Det bästa priset för dig

Som medlem får du alltid de bästa publika priserna alla dagar i veckan när du bokar på vår webb eller i vår app. Se bara till att du är inloggad som medlem för att kunna boka till medlemspris.

10 % RABATT PÅ MAT 

Unna dig en trevlig helgfrukost, lyxa till det med brunch eller middag. Du får 10 % rabatt på maten på våra hotell fredag till söndag samt utvalda lovperioder, även när du inte bor hos oss. Rabatten gäller på våra restauranger och vid köp i hotellens shop. Ni kan vara upp till sex personer i sällskapet. Rabatten går det inte att kombinera erbjudandet med andra rabatter eller erbjudanden. Glöm inte att visa ditt digitala medlemskort eller uppge ditt medlemsnummer.

BONUSNÄTTER OCH DELBETALNING MED POÄNG

Bo ofta och tjäna mer poäng. Du kan använda dina poäng till bonusnätter på våra hotell. Hur många poäng som krävs för en bonusnatt beror på vilket hotell du väljer. Om du avbokar hotellet får du tillbaka dina poäng. Men om du använder poäng som skulle ha förfallit före din ankomst och sedan avbokar, så förfaller poängen ändå. Om du uteblir är poängen också förbrukade. Det går också att delbetala bonusnätter med poäng. Poängen du använder dras vid bokningen och du betalar det resterande beloppet vid incheckningen. Självklart tjänar du poäng på den delen av beloppet du betalar med pengar. Vänligen notera att restaurangkupongen inte är inkluderad under en vistelse med bonusnätter eller vid delbetalade bonusnätter. 

Ge bort en bonusnatt

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Tfn-nummer till medlemsservice: 08-517 517 00

FINA ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Det finns fler sätt att använda och tjäna ihop nya poäng. Vi har utökat vårt nätverk med bra samarbetspartners som ger dig exklusiva erbjudanden och specialpriser.