Medlemsförmåner

Som medlem i Scandic Friends får du fina förmåner. Ju högre medlemsnivå du har, desto fler och bättre förmåner. Här är medlemsförmånerna som tar din hotellupplevelse till en helt ny nivå.

Bli medlem!välkomstbonuS

Bli medlem nu så blir du belönad direkt. När du går med i Scandic Friends får du 500 bonuspoäng som välkomstbonus. Medlemskapet är förstås helt kostnadsfritt.

20 % RABATT PÅ boende 

Som medlem i Scandic Friends får du 20 % rabatt på övernattningar nästan alla helger samt utvalda lovperioder när du bokar på vår webb. Ange bokningskod FG2. Förmånen gäller ett begränsat antal rum och i mån av plats.

3 % RABATT PÅ BOENDE PÅ VARDAGAR

Som medlem får du alltid rabatt när du bokar på vår webb. Webbrabatten gäller alla dagar när du anger bokningskod FG2.

10 % RABATT PÅ MAT 

Unna dig en trevlig helgfrukost, lyxa till det med brunch eller middag. Du får 10 % rabatt på maten på våra hotell fredag till söndag samt utvalda lovperioder, även när du inte bor hos oss. Rabatten gäller på våra restauranger och vid köp i hotellens shop. Ni kan vara upp till sex personer i sällskapet. Rabatten går det inte att kombinera erbjudandet med andra rabatter eller erbjudanden. Glöm inte att visa ditt digitala medlemskort eller uppge ditt medlemsnummer.

BONUSNÄTTER OCH DELBETALNING MED POÄNG

Bo ofta och tjäna mer poäng. Du kan använda dina poäng till bonusnätter på våra hotell. Hur många poäng som krävs för en bonusnatt beror på vilket hotell du väljer. Om du avbokar hotellet får du tillbaka dina poäng. Men om du använder poäng som skulle ha förfallit före din ankomst och sedan avbokar, så förfaller poängen ändå. Om du uteblir är poängen också förbrukade. Det går också att delbetala bonusnätter med poäng. Poängen du använder dras vid bokningen och du betalar det resterande beloppet vid incheckningen. Självklart tjänar du poäng på den delen av beloppet du betalar med pengar. Vänligen notera att restaurangkupongen inte är inkluderad under en vistelse med bonusnätter eller vid delbetalade bonusnätter. 

Ge bort en bonusnatt

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Tfn-nummer till medlemsservice: 08-517 517 00

FINA ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Det finns fler sätt att använda och tjäna ihop nya poäng. Vi har utökat vårt nätverk med bra samarbetspartners som ger dig exklusiva erbjudanden och specialpriser.

BO 2 PERSONER, BETALA FÖR 1

Gör din hotellupplevelse ännu trevligare genom att ta med en familjemedlem utan extra kostnad! Boka som vanligt för 2 personer, så dras rabatten på hotellet. Detta gäller inte om du förskottsbetalat ditt rum. För vissa rum är priset detsamma även om du lägger till en extra vuxen i bokningen. I de fallen får du ingen ytterligare rabatt. Var vänlig uppge att ni ska bo 2 för 1 när ni checkar in på hotellet.

bonuspoäng när du bokar på vår webb

Fler poäng är bara ett klick bort. Om du bokar dina nätter på vår webb tjänar du bonuspoäng som du kan använda för bonusnätter och hos våra partners. Du tjänar bonuspoäng även när du bokar bonusnätter på webben. Ju högre medlemsnivå du har, desto mer poäng tjänar du.

Bonus per nivå

Nivå

Bonuspoäng

200 poäng 230 poäng 250 poäng 300 poäng  

RESTAURANgkupong

Ta med dig en lätt lunch eller en munsbit från hotellets shop (gäller ej på godis och snacks) eller förgyll en god middag i restaurangen med en förmånlig restaurangkupong. Från Level 2 och uppåt får du en kupong när du checkar in för varje poängkvalificerande övernattning, gäller dock inte när du bor på en bonusnatt (hel- eller delbetalad med poäng). Kupongen används i hotellets restaurang, bar eller shop.

 

 

Värde per medlemsnivå

50 SEK 100 SEK 150 SEK

 

Rumsuppgradering

Vi vill naturligtvis belöna dig som bor hos oss ofta. Kanske behöver du lite extra utrymme när du tillbringar mycket tid hos oss. Därför försöker vi alltid uppgradera medlemmar som övernattar ofta. Från Level 3 försöker vi alltid uppgradera dig till ett bättre rum. Uppgraderingen är dock beroende av tillgängligheten på hotellet.

Sen utcheckning

Förbered dig för ett möte eller ta en rejäl sovmorgon. Från Level 3 erbjuder vi sen utcheckning när vi kan och det är möjligt.

fri tillgång till våra gym

Från Level 3 får du träna på alla Scandics gym – även när du inte bor på hotellet. Eftersom vi inte alltid kan erbjuda dusch och omklädningsrum rekommenderar vi att du kommer i träningskläder.

Att tänka på när du tränar hos oss:

  • Förmånen gäller bara på våra egna Scandic-gym.
  • Förmånen är personlig och gäller bara för en person.
  • Du måste checka in och ut i receptionen med ditt medlemskort och giltig legitimation.
  • Hotellet ansvarar inte för medlemmar som använder gymmet.
  • Förmånen gäller endast själva gymmet; vi kan inte garantera tillgång till omklädningsrum.

48-TIMMARS RUMSGARANTI

Det här är en unik förmån för dig på Top Level! 48-timmars rumsgaranti gäller när hotellet är fullbokat och du bokar minst 48 timmar i förväg. Lokala undantag för 48-timmars rumsgarantin kan förekomma under stora evenemang i området. Mer information om undantagna datum finns i listan nedan. Du kan boka med hotellet eller genom vår reservations- och medlemsservice.

Några viktiga saker att komma ihåg gällande 48-timmars rumsgarantin: Reservationen måste garanteras med ett betalkort när bokningen görs. Du kan bara använda 48-timmars rumsgarantin för ett rum och bara när du själv bor i rummet, vi kan inte garantera en specifik rumstyp. Corporate- och Bonus Cheque-priser gäller inte när du bokar med vår 48-timmars rumsgaranti. Men du kan använda en Bonus Cheque som delbetalning och betala resten separat. Du kan inte använda 48-timmars rumsgarantin när du bokar en bonusnatt.

VÄLKOMSTHÄLSNING

Vi vill visa hur mycket vi uppskattar våra allra trognaste medlemmar. Därför får du en liten välkomstgåva på rummet.

Få LIvstids medlemsskap

Som medlem på Top Level har du chans att bli utvald till att få behålla din medlemsnivå för resten av ditt liv. Det skulle innebära att du aldrig nedgraderas oavsett hur många nätter du bor hos oss. Vi kommer att kontakta dig om du kvalificerar till detta. 

Snabblinje till medlemsservice

Våra medlemmar på Top Level går alltid före i kön för att nå vår medlemsservice. Ring bara det vanliga numret och följ instruktionerna.

 

Bli medlem!