Förmåner i detalj

Som medlem i Scandic Friends får du fina förmåner från start. Ju högre medlemsnivå du har, desto fler och bättre förmåner. Här är medlemsförmånerna som tar din hotellupplevelse till en helt ny nivå.

Bli medlem!välkomstbonus

Bli medlem nu så blir du belönad direkt. När du går med i Scandic Friends får du 500 bonuspoäng som välkomstbonus. Medlemskapet är förstås helt kostnadsfritt. 

Det bästa priset för dig

Som medlem får du alltid de bästa publika priserna alla dagar i veckan när du bokar på vår webb eller i vår app. Se bara till att du är inloggad som medlem för att kunna boka till medlemspris.

10 % RABATT PÅ MAT 

Unna dig en trevlig helgfrukost, lyxa till det med brunch eller middag. Du får 10 % rabatt på maten på våra hotell fredag till söndag samt utvalda lovperioder, även när du inte bor hos oss. Rabatten gäller på våra restauranger och vid köp i hotellens shop. Ni kan vara upp till sex personer i sällskapet. Rabatten går det inte att kombinera erbjudandet med andra rabatter eller erbjudanden. Glöm inte att visa ditt digitala medlemskort eller uppge ditt medlemsnummer.

BONUSNÄTTER OCH DELBETALNING MED POÄNG

Bo ofta och tjäna mer poäng. Du kan använda dina poäng till bonusnätter på våra hotell. Hur många poäng som krävs för en bonusnatt beror på vilket hotell du väljer. Om du avbokar hotellet får du tillbaka dina poäng. Men om du använder poäng som skulle ha förfallit före din ankomst och sedan avbokar, så förfaller poängen ändå. Om du uteblir är poängen också förbrukade. Det går också att delbetala bonusnätter med poäng. Poängen du använder dras vid bokningen och du betalar det resterande beloppet vid incheckningen. Självklart tjänar du poäng på den delen av beloppet du betalar med pengar. Vänligen notera att restaurangkupongen inte är inkluderad under en vistelse med bonusnätter eller vid delbetalade bonusnätter. 

Ge bort en bonusnatt

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Tfn-nummer till medlemsservice: 08-517 517 00

FINA ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Det finns fler sätt att använda och tjäna ihop nya poäng. Vi har utökat vårt nätverk med bra samarbetspartners som ger dig exklusiva erbjudanden och specialpriser.


poäng eller voucher

Ta en matbit i restaurangen under din vistelse eller välj att tjäna bonuspoäng att spendera senare. Från Level 2 kommer du att belönas med en voucher eller extra bonuspoäng för varje poängkvalificerad natt du bor. Vid ankomst får du själv välja om du vill ha en restaurangvoucher eller bonuspoäng. Oavsett vilket val du gör gäller det för hela vistelsen och kan inte ändras under eller efter din vistelse. Observera att restaurangvouchern inte ingår när du bor med en bonusnatt eller delvis betalad natt* och att det kan ta upp till tio dagar från utcheck till att bonuspoängen finns på ditt konto.

 

 

Restaurang voucher per nivå

50 kr 100 kr 150 kr

Bonuspoäng per nivå

400 650 850


Bonuspoäng när du bokar på vår webb

Fler poäng är bara ett klick bort. Om du bokar dina nätter på vår webb tjänar du bonuspoäng som du kan använda för bonusnätter och hos våra partners. 

Webbonus per nivå och natt 

 

 

Bonuspoäng per nivå

200 poäng 230 poäng 250 poäng 300 poäng  

 

fri tillgång till våra gym

Från Level 3 får du träna på alla Scandics gym – även när du inte bor på hotellet. Eftersom vi inte alltid kan erbjuda dusch och omklädningsrum rekommenderar vi att du kommer i träningskläder.

Att tänka på när du tränar hos oss:

  • Förmånen gäller bara på våra egna Scandic-gym.
  • Förmånen är personlig och gäller bara för en person.
  • Du måste checka in och ut i receptionen med ditt medlemskort och giltig legitimation.
  • Hotellet ansvarar inte för medlemmar som använder gymmet.
  • Förmånen gäller endast själva gymmet; vi kan inte garantera tillgång till omklädningsrum.

48-TIMMARS RUMSGARANTI

Det här är en unik förmån för dig på Top Level! 48-timmars rumsgaranti gäller när hotellet är fullbokat och du bokar minst 48 timmar i förväg. Lokala undantag för 48-timmars rumsgarantin kan förekomma under stora evenemang i området. Mer information om undantagna datum finns i listan nedan. Du kan boka med hotellet eller genom vår reservations- och medlemsservice.

Några viktiga saker att komma ihåg gällande 48-timmars rumsgarantin: Reservationen måste garanteras med ett betalkort när bokningen görs. Du kan bara använda 48-timmars rumsgarantin för ett rum och bara när du själv bor i rummet, vi kan inte garantera en specifik rumstyp. Corporate- och Bonus Cheque-priser gäller inte när du bokar med vår 48-timmars rumsgaranti. Men du kan använda en Bonus Cheque som delbetalning och betala resten separat. Du kan inte använda 48-timmars rumsgarantin när du bokar en bonusnatt.

VÄLKOMSTHÄLSNING

Vi vill visa hur mycket vi uppskattar våra allra trognaste medlemmar. Därför får du en liten välkomstgåva på rummet.

Snabblinje till medlemsservice

Våra medlemmar på Top Level går alltid före i kön för att nå vår medlemsservice. Ring bara det vanliga numret och följ instruktionerna.

 

Bli medlem!