Tjäna poäng på vår systerkedja HTL

HTL är vår systerkedja som håller hög kvalitet till ett attraktivt pris. HTL erbjuder en spännande reseupplevelse för den medvetna resenären som uppskattar nytänkande design, hög kvalitet, personlig service och urban atmosfär. HTL erbjuder smarta digitala lösningar som check in och rumsnyckel i mobilen.

För att boka och tjäna poäng på HTL går du direkt till HTLs webbsida och gör bokningen där. Som medlem i Scandic Friends anger du ditt medlemsnummer.

Efter din vistelse får du Scandic-poäng precis som när du bor på ett Scandic-hotell. Du får däremot inga andra medlemsförmåner än poäng på HTL.

 

HTL design och komfort

Hotellrummens inredning är noga utvald och specialdesignad för HTL. HTLs design är tidlöst nordiskt  med fokus på hög kvalitet, komfort och smart förvaring. Gratis WiFi på hela hotellet är såklart ett måste för den moderna resenären och du kan koppla upp din mobil, surfplatta eller dator med hjälp av Miracast och Airplay mot LED TVn.

I HTL-loungen kan du njuta av dryck och enklare maträtter som serveras av HTLs värdar och värdinnor som alltid finns tillhands för dig som gäst. De ersätter den traditionella receptionen och hjälper dig mer än gärna med de senaste citytipsen. Givetvis finns gratis WiFi och eluttag överallt i loungen för att du enkelt ska kunna koppla upp dig för att jobba eller hålla dig uppdaterad.

På HTL betalar du för det du önskar. För en tilläggskostnad kan du avnjuta den goda HTL frukosten som består av noga utvalda råvaror. Välj bland smörgåsar, croissanter, pain au chocolat, yoghurt med hemmagjord granola, färsk fruktsallad och nypressade juicer och smoothies. Kaffe och te finns förstås också.

Snabb och enkel incheckning

Du checkar in via hotellets incheckningsstation när du anländer till hotellet.  Med hjälp av HTLs mobilapp kan du även checka in på väg till hotellet och din mobil kommer då även att fungera som nyckel. Du klickar helt enkelt på lås upp i mobilen för att öppna dörren. När det är dags att lämna hotellet behöver du inte göra något för att checka ut. I HTLs mobilapp hittar du även hotellinformation och cityguide. HTLs mobila app fungerar för tillfället bara på HTL i Stockholm men kommer snart också att fungera i Oslo.

Medlemsnivå Scandic Friends-poäng per kvalificerad natt

  • Top floor 3 000 
  • 3rd floor 2 500 
  • 2nd floor 2 300 
  • 1st floor 2 000

Använd dina poäng på HTL

Om du vill ta ut en frinatt på HTL för dina poäng bokar du den via telefon på 08 - 40 920 920 (måndag till fredag 08.00-20.00).

Hotell och destination - poäng

Antalet frinattsrum är begränsat på HTL precis som på Scandic. Därför är det bra att boka din frinatt i god tid!
 
En frinatt på HTL inkluderar