Förmåner per nivå

Titta här nedan för att se vilka förmåner du får som Scandic Friends-medlem!

Använd snabblänkarna för att hitta det du söker.

Restaurangkupong

Som medlem i 2nd floor, 3rd floor och Top floor får du en restaurangkupong vid varje poängkvalificerande natt* du bokar (gäller även vid frinätter). Värdet på kupongen och reglerna för hur du kan använda den varierar beroende på vilket land vistelsen är i.
*Poängkvalificerande natt

MedlemsnivåKupongvärde
2nd floor SEK 50
3rd floor SEK 100
Top floor SEK 150

20 % weekendrabatt på mat

Utnyttja dina 20 % rabatt på mat när du äter i våra restauranger, köper mat i hotellens mini-shop eller beställer via rumsservice (rabatten gäller fredag morgon till söndag kväll). Du får rabatten både när du äter under en vistelse hos oss och när du besöker någon av våra restauranger utan att bo hos oss. Kom ihåg att uppge ditt Scandic Friends-medlemsnummer när du ber om notan. Rabatten gäller för alla Scandic Friends-medlemmar, upp till 6 personer, oavsett medlemsnivå. Om du är medlem på 2nd floor, 3rd floor eller Top floor kan du kombinera rabatten med restaurangkupongen som du får för varje natt du bor (se ovan). Utöver restaurangkupongen kan rabatten inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Under valda perioder gäller rabatten också under alla veckodagar.

20 % WEEKENDRABATT PÅ BOENDE

På helger (fredag-söndag) kan du som medlem i Scandic Friends boka boende med upp till 20 % rabatt. För att få rabatten bokar du online och uppger kod FG2. Ha ditt medlemskort/medlemsnummer redo vid incheckning. Självklart ingår frukost och alla de vanliga godsakerna på Scandic.  

10 % extra poäng

Du tjänar 10 % extra Scandicpoäng när du bokar på Scandics hemsida. Bonuspoängen syns tillsammans med din boendepoäng efter utcheck. De extra poängen gäller ordinarie boendepoäng och inte extrapoäng i och med eventuella poängkampanjer.

3 % rabatt på boende

Boka boende på vår hemsida och få 3 % rabatt på alla vardagar.

Bättre priser på semestern

Under vissa perioder bor alla Scandic Friends-medlemmar för specialpris oberoende av medlemsnivå. Du kan hitta de senaste erbjudandena här på webbplatsen. Du får också erbjudandena via andra kanaler i god tid före den period de gäller.

Boka frinätter alla dagar

Alla Scandic Friends-medlemmar kan ta ut sina frinätter i princip när som helst under året. Men ibland finns det undantag i samband med mässor och andra stora lokala evenemang. Som medlem i 3rd floor och Top floor har du förmånen att inga datum är undantagna, vilket innebär att du kan boka en frinatt vilken dag som helst. Men antalet rum kan vara begränsat vissa dagar, så se till att alltid boka ditt rum i god tid.

48-timmars rumsgaranti

Det här är en unik förmån för Top floor-medlemmar! 48-timmars rumsgaranti gäller när hotellet är fullbokat och du bokar minst 48 timmar i förväg. Lokala undantag för 48-timmars rumsgarantin kan förekomma under stora evenemang i området. Mer information om undantagna datum finns i listan nedan. Du kan boka med hotellet eller genom vår reservations- och medlemsservice.

Några viktiga saker att komma ihåg gällande 48-timmars rumsgarantin: Reservationen måste garanteras med ett betalkort när bokningen görs. Du kan bara använda 48-timmars rumsgarantin för ett rum och bara när du själv bor i rummet, vi kan inte garantera en specifik rumstyp. Corporate- och Bonus Cheque-priser gäller inte när du bokar med vår 48-timmars rumsgaranti. Men du kan använda en Bonus Cheque som delbetalning och betala resten separat. Du kan inte använda 48-timmars rumsgarantin när du bokar en frinatt.

Bo 2, betala för 1

Om du är medlem i Top floor och reser med din respektive (man, hustru eller registrerad partner) eller någon annan familjemedlem och ni delar rum så bor de utan kostnad! Erbjudandet inkluderar inte vänner och kollegor, det är bara för familjen. Boka vistelsen som vanligt för två personer så dras rabatten av på hotellet. Om du har förbetalat rummet kommer hotellet att kreditera dig rabatten. För vissa av våra rumspriser är det inte någon extra kostnad för ytterligare en vuxen. Så när du bokar rum med något av dessa rumspriser kommer du inte att få ytterligare rabatt.

Träna på våra gym - även om du inte bor hos oss

Som Top floor-medlem kan du träna i våra moderna och välutrustade gym – även om du inte bor på hotellet.

De flesta av våra gym ger dig fri tillgång till den bästa utrustningen. Vi kan inte alltid erbjuda omklädningsrum så se till att du kommer till hotellet ombytt och klar för ditt träningspass! Kontakta ditt lokala hotell för mer information.

Regler för att utnyttja våra gym när du inte bor på hotellet:
  • Förmånen gäller enbart på Scandics egna gym
  • Förmånen är personlig och gäller enbart för en person
  • Du måste checka in och ut i receptionen med ditt Top floor-kort och giltigt ID
  • Hotellet ansvarar inte för några medlemmar som använder gymmet
  • Förmånen gäller enbart gym, vi kan inte garantera tillgång till omklädningsrum