Scandic Rubinen

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.

Vi har skapat Göteborgs eget vardagsrum, mitt på Avenyn. Här kan du varva ner efter en dag med konferens eller shopping. Vi serverar utsökt mat med inspiration från det sydeuropeiska köket i vår restaurang, och goda ekologiska drinkar i baren.

Read more about Scandic Rubinen

Slå dig ner i Ruby Bar och ta något gott att äta eller dricka. På fredagar samlas både göteborgare och hotellgäster på after work i baren, med musik från vår DJ i högtalarna. Du kan också ta hissen upp till sjunde våningen, där du hittar vår takbar. Under sommarmånaderna är det här Avenyns vackraste takterrass, med utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn. När hösten nalkas flyttar baren in och förvandlas till ett mysigt vardagsrum. Hos oss är en konferens aldrig långt borta. Vi har ett eventplan med plats för 300 deltagare och egen terrass, perfekt för både stora och små tillställningar. Om du har fått lite för mycket av det goda eller vill hålla igång under affärsresan har vi en relaxavdelning med både gym och bastu.

Scandic Rubinen är beläget mitt på avenyn. Bredvid hotellet tronar bronsstatyn av Poseidon, omgiven av Göteborg konstmuseum, stadsteater och konserthus. Och utanför dörren väntar shopping, restauranger och stimmiga barer. Korsvägen ligger inom gångavstånd. Här finns Universeum vetenskapscentrum, Svenska Mässan och Liseberg, där man ofta stöter på en grön kanin eller två. Om du inte känner för svindlande höjer och fartfyllda äventyr, kan du strosa bort till Nordstan där det finns mängder av shopping.

4.0 865 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Rubinen Telefon

+46 31 751 54 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Rubinen Adress

Kungsportsavenyn 24
Gothenburg