Beyond burger

Kom till våra restauranger och testa Beyond Burger, vår veganska burgare som är helt växtbaserad och beskrivs som framtidens protein. Vi är den första hotellkedjan i Europa att erbjuda en klimatsmart burgare på menyn.

hundra procent växtbaserad 

Beyond Burger är till hundra procent växtbaserad och gjord av enkla, snabbväxande och färska växtbaserade ingredienser. Ärtor ger proteinet, rödbetor ger den röda färgen och kokosolja och potatisstärkelse ger saftighet. Burgaren är full med protein (20 g), vitaminer, mineraler, antioxidanter och omegas och helt fri från soja, gluten och kolesterol. 

Beyond Burger - många års forskning 

Bakom produkten ligger den amerikanska tillverkaren Beyond Meat som efter många års forskning har tagit fram världens första växtbaserade burgare. Företaget Beyond Meat startades av Ethan Brown som haft som utgångspunkt i att på snabbast möjliga sätt påverka miljön, och det är via det som serveras på tallriken. Företaget stöttas av investerare som Bill Gates och Leonardo Dicaprio med flera. Läs mer om Beyond Meat och om exakta ingredienser och näringsinnehåll i Beyond Burger.

#beyondburgeratscandic

Hos oss serveras Beyond Burger som en helt vegansk rätt med ett veganskt bröd, vegansk ost, vegansk chimichurrimajonnäs, krispig sallad, tomat och syrad rödlök. Beyond Burger finns på menyn på alla våra svenska hotell.

Välkommen in till någon av våra 80 restauranger! 

Ps. Nu kan du även njuta av Beyond Burger på alla vårta finska hotell (ej Scandic Seurahuone) som har en resturang.