Barnmeny

På Scandic vill vi att alla familjer ska trivas. För att barnen ska orka leka och ha roligt, serverar vi mat som de gillar. Alla våra hotell erbjuder något för de små och under sommar och helger har de flesta en speciell barnmeny.

Barnen får alltid något gott att äta

På alla våra hotell erbjuder vi barnrätter. Antingen från barnmenyn eller en valfri rätt från ordinarie menyn till halva priset (en halv portion). Hela året om! För att du ska veta säkert exakt vad vi erbjuder på ditt hotell, läs om hotellets information om barn.

Barnmenyn finns på våra familjevänliga hotell i Sverige

Hela barnmenyn består av 6 rätter. Rätterna serveras antingen i form av en buffé där barnen fritt får välja vad de vill äta eller som en portion (beroende på hotell). Menyn finns på de flesta hotell under sommaren och särskilda helgdagar i Sverige. 

Barn i Sverige, Norge, Danmark och Finland

När vi tog fram menyn och de sex rätterna var det viktigt för oss att göra rätt, så vi intervjuade både barn och föräldrar som fått berätta och tycka till. Rätterna är barnens "favoriter" och ekologiska efter föräldrarnas önskemål. 

Även om alla våra hotell passar bra för familjer, finns det några som är ännu mer barnvänliga och erbjuder barnmenyn under sommaren. Läs mer om vad våra extra familjevänliga hotell erbjuder och vad som ingår för de små.