Finast frukost vinner

Pålägg i prydliga rader, ägg och bacon på höjden eller en färgkodad fruktsallad toppad med mynta. För att hylla den snyggaste, mest kreativa eller roligaste uppläggningen kan du just nu vinna en övernattning för två, inklusive frukost.

Var med och tävla genom att dela din frukostbild under #ScandicBreakfast på Instagram. Tävlingen pågår mellan den 5 juni och den 31 augusti 2018 och två vinnare utses varje månad under juni, juli och augusti. Fota din frukost på något av våra hotell, i segelbåten, eller i köket hemma. Lycka till!

Lyft dina frukostfavoriter till nya höjder

Ser din frukost likadan ut varje morgon? Då är du inte ensam. Men med några små finjusteringar och en dos fantasi kan du få dagens viktigaste mål att nå nya höjder. Släpp loss kreativiteten runt hela bordet eller utmana dig själv – fixa, skiva, skapa och ha kul. Det är dags att bli din egen frukostarkitekt.

Dela dina morgonkreationer så kanske du vinner

Hur är jag med och tävlar?

Ta helt enkelt en bild och tagga #ScandicBreakfast på Instagram tillsammans med platsen där du befinner dig, till exempel ett Scandichotell, en stad eller en geografisk plats. De påhittigaste och vackraste bilderna väljs ut av en jury från Scandics marknadsavdelning.

Vad kan jag vinna?

1:a pris: En hotellvistelse, en natt för två personer i ett dubbelrum inklusive vår frukostbuffé.

2:a pris: Frukostkuponger motsvarande en frukostbuffé för två personer på något av våra hotell.

Två vinnare kommer att väljas ut varje månad under juni, juli och augusti.

Tänk på det här 
Kom ihåg att Instagram-profilen som du använder för att delta i tävlingen måste vara öppen, så att vi kan se ditt bidrag. För närmare detaljer om tävlingen, läs våra Tävlingsvillkor