Grön frukost

Vi utvecklas ständigt i takt med våra gästers matvanor, och alltfler efterfrågar spännande, hälsosamma och gröna matalternativ. Inte minst önskar sig fler möjligheten att kunna äta veganskt.Mer veganskt – hälsosammare – grönare

Att frukosten har en speciell plats i vårt hjärta är ingen hemlighet. Vår passion för frukost väcks till liv varje morgon genom varje frukostkock, frukostvärdinna och barista. Vi utökar satsningen på veganska, hälsosamma, gröna och lokala alternativ – så att du kan njuta av en ännu mer inbjudande frukostbuffé när du bor hos oss.

Vi samarbetar med många av de bästa leverantörerna i branschen för att ge dig hälsosamma och goda veganska alternativ. På Scandic kommer du aldrig att ha problem att hitta de veganska produkterna i frukostbuffén. Våra 100 % veganska alternativ är markerade med gröna skyltar, och våra frukostvärdar är alltid glada att hjälpa till om du undrar något om produkternas innehåll eller ursprung.

Om du bor på Scandic Vulkan i Oslo får du speltbrød från bageriet Handwerk och honung direkt från bina som bor på hotellets tak. På våra hotell hittar du alltid produkter från lokala leverantörer. En av dem är ”Grønne folk” (Grönt folk), ett litet företag från Frosta i Trondelag, mitt i hjärtat av Norges främsta område för grönsaksodling. Detta företag och Eidum gårdsbageri är bara några av de lokala leverantörerna bakom frukosten på vårt hotell Scandic Nidelven, som serverar Norges bästa frukost.