Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg
Scandic-Malmo-City-Room-Superior-Family-Large.jpg

Scandic Malmö City

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Känn dig som hemma mitt i stadens puls i våra rymliga rum med kokvrå eller kök. Ta en dagstur till Köpenhamn, njut av något läskande i loungen, träna balansen på en pilatesboll i gymmet eller upptäck hotellets alla konstverk.

Read more about Scandic Malmö City

Hotellets lobbyrestaurang är en naturlig mötesplats för hotellets gäster såväl som för stadens invånare. Sov ut, träna i gymmet eller låna ett par gåstavar och upptäck Malmö till fots. Våra stora, fräscha hotellrum är alla utrustade med kokvrå alternativt fullt utrustat kök. Trådlöst internet finns i hela hotellet och parkering finns i eget garage eller i närliggande parkeringshus.

Från oss har du nära till allt som Malmö har att erbjuda i form av shopping, kulturella sevärdheter, kulinariska upplevelser och annat kul för besökare i alla åldrar. Med den nybyggda Citytunneln tar du dig snabbt och enkelt över till Danmark på mindre än 20 minuter. Hotellet ligger vid kanalen, nära Gustav Adolfs Torg och shoppingen på Södra Förstadsgatan.

4.0 861 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Malmö City Telefon

+46 40 6150300

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Malmö City Adress

Kaptensgatan 1
Malmö