Sportlov på Scandic

Sportlov för barn spenderas bäst på hotell och Scandic har något att erbjuda alla. Oavsett om du föredrar storstadsbesök, staycation i din egen hemstad eller att bo på hotell nära skidbacken. Var du än väljer att bo så har du alltid nära till populära platser och sevärdheter.

Bo på hotell under sportlovet - alla dagar 20% rabatt 

Under sportlovsveckorna kan du som medlem i Scandic Friends bo med hela 20% rabatt på Scandichotell i Sverige. Vi har över 80 hotell utspridda från Kiruna i norr till Malmö i söder. Rabatten gäller alla dagar mellan 10 februari och 12 mars 2017 i mån av plats. Barn under 13 år bor för 0:- i vuxens rum, och i mån av plats kan vi även erbjuda tonårsrum, ett hotellrum nära ditt. Vår goda frukostbuffé ingår alltid!  

Sportlov för barn i StockholmI Stockholm finns många roliga saker att uppleva under sportlovet. Är du ute efter shopping finns det mycket att välja mellan; Kungsgatan och Drottninggatans shoppingstråk, de unika butikerna på Södermalm, Mall of Scandinavia eller någon av de andra galleriorna utanför city. Det finns även mängder av aktiviteter och roliga museer att besöka, som exempelvis Tekniska museet, Vasamuseet eller Riksidrottmuseet. Den äventyrlige kanske till och med vågar sig på ett besök till trampolinparken Bounce Inc eller en vågad skridskortur på någon av Stockholms alla sjöisar.

Tips på hotell i Stockholm

Sportlov för barn i Göteborg 

Vill du spendera sportlovet i Göteborg finns mycket att hitta på. Här finns alltid bra shopping och fantastiskt utbud av god mat. Ta med barnen på skönt friluftsliv i Slottskogen, skridskortur på Heden eller besök Alfons Åbergs kulturhus, vetenskapscentret Universeum eller ett av stadens alla spännande museer. 

Tips på hotell i Göteborg

Sportlov för barn i Malmö eller Köpenhamn

Malmö är en stad med myllrande folkliv med konst, musik och aktiviteter. Ta en tur till Västra hamnen och se Turning Torso i verkligheten, och håller snön sig borta så ligger även Stapelbäddsparken här, ett paradis för alla skatare. Dessutom, ligger Köpenhamn bara en snabb tågresa bort där det också finns mycket att hitta på. Varför inte checka in några timmar på den populära nöjesparken Tivoli. Du får helt enkelt två städer i en! 

Tips på hotell i Malmö