SCANDIC FRIENDS-TÄVLING ONLINE CHECKOUT

För att tävla skulle man checka ut online minst en gång mellan 12 juni och 31 juli och svara på frågan "Vad tycker du är det bästa med att du kan checka ut online på våra hotell?”. Vi fick in fantastiskt många bidrag, så valet av vinnare har varit svårt!

Och de lyckliga vinnarna är...

Trumvirvel! Här är de 25 vinnarna i vår Scandic Friends-tävling om att checka ut online på våra hotell. Tävlingen pågick mellan 12 juni och 31 juli 2014.

Här nedanför kan du läsa de vinnande bidragen, utan inbördes ordning, som alla fick 2 övernattningar för 2 personer. Stort grattis till er alla!

Tomas Hasselteg

Det bästa är att jag kan ligga och dra mig i era otroligt sköna sängar in i det sista och slippa kö när jag vill checka ut!

Susanne Söderberg

För att det ju är så otroligt smidigt att boka och betala online och då är man ju liksom redan färdig när man ska lämna hotellet! Så mycket som möjligt ska man underlätta för sig själv så att man har tid över till annat trevligt!

Martin Ahlin

Eftersom jag ofta bor på hotell tillsammans med mina minderåriga barn uppskattar jag all service som underlättar min familjs vistelse.

Nicklas Jakobsson

Då jag är småbarnsförälder är varje steg som underlättat guld värt. Man slipper stå och vänta i lobbyn, och kan bara packa och dra.

Mikael Mansour

Jag behöver inte planera när det ska göras.

Katarina Koss Modig

Smidigt! Man kan faktiskt njuta av vistelsen extra länge om man tänker efter. Unikt för Scandic.

Johanna Hagberg

Som småbarnsförälder finns det aldrig nog med tid. Att checka ut online sparar mycket tid och stress då mobilen alltid finns nära till hands.

Marcus Karlsson

Att checka ut online är smart då kan man lämna hotellet i en fart. Nyckeln i boxen inte i din ficka, sen är det bara att sticka.

Ralf Pankalla

Perfekt när man som tidsoptimist kan göra det på vägen ner till receptionen, utan att stå i kö.

Ronny Torbjörn Nilsson

Enkelheten plus att jag kan få fakturan utställd till mitt företag så att det blir korrekt även om jag bokat som privatkund eftersom jag bor på Scandic både som privat- och affärsresenär.

Tommy Augustsson

Att checka ut online är lekande lätt. Därför känns alltid Scandic rätt.

Kerstin Björklund

Det bästa med att checka ut online är att man kan ligga kvar i den sköna sängen och njuta av semestern in i det sista istället för att man måste gå ner i tid till receptionen för att inte komma för sent till tåget hem. För man vågar inte ta till för lite tid så man får stå i kö och vänta på sin tur, man tar gärna till några minuter för att vara på den säkra sidan. Enkelt, smidigt och tidssparande. Sånt gillar vi! =)

Maria Ekberg

Istället för att i lobbyn i kö stå. Kan jag längre på rummet gott må. Utan stress mår jag bäst. Då trivs jag som er gäst.

Therese Gilleby

Perfekt att få stanna kvar fem minuter i sängen, det är det som är poängen! Smidigt och snabbt ska det gå, när man har så mycket saker att titta på!

Kia Ahola Törmänen

Enkelheten i att själv kunna se sina hotellkostnader vid betalning och enkelheten i att ta sig via hissen till garaget direkt med all packning utan att behöva besöka receptionen. En mycket bra service. Den trevliga personalen träffar man annars under vistelsen.

Stefan Frylebäck

Det går snabbt och effektivt eftersom man slipper köa vid utcheckningen. Dessutom får man ett kvitto som pdf till sin epostlåda och slipper ett papper att hantera. Fungerar mycket bra för en stressad familj som vill komma vidare till nästa spännande resmål!

Anna Lindgren

Stanna längre i sängen är själva poängen Scandics nya online-utcheck helt enkelt lite mindre meck!

Anders Karlsson

Att slippa stå i kö och spara på miljö. Ett papperskvitto vill väl ingen ha, men pdf på mailen det är bra! TACK för en bra förbättring vid utcheckning!!!

Petra Stentagg

Ingen stress, bara ett ett enkelt mess!

Åsa Gabrielsson

Man får en lugn och skön start på dagen som ju dessutom kan börja lite senare... skönt för helglediga småbarnsföräldrar eller en bonus för stressade konferensdeltagre på språng!

Ulrica Sörman

En del av vitsen med att bo på hotell är att inte behöva tänka på andra än mig själv. Genom att checka ut online behöver jag inte ta hänsyn till någon annan. När jag är klar - då går jag... Det ger en frihet.

Eva Andersson

Jag behöver vid utcheckning inte riskera väntetid fullastad med packning mera. En trevlig hotellvistelse avslutas på smidigt sätt: Några tryck på mobilen, snabbt och lätt!

Mia Adolfsson

Efter en god natts sömn och efter en härlig frukost är det lätt att hålla i den sköna känslan genom att slippa stå i kö för att checka ut.

Gunilla Svärd Johansson

Utcheckningen online är smidig och kvick, köandet byts mot ett enkelt klick!

Maria Cedervall

Måste säga älskar er online utcheckning. Smidigt, enkelt, inga köer. Gjorde det igen nu när jag var Köpenhamn och tack vare fri internet så kunde jag göra det där också. Slippa stressa ner välj tid och slappa lägg kortet i boxen innan man går. Ja hur enkelt som helst :)