Grammisfesten 2017

Årets officiella Grammisfest gick av stapeln på vårt fantastiska signaturhotell Grand Central by Scandic mitt i centrala Stockholm. Sveriges musikbransch samlades på Scandic för att fira årets framgångar. Och vi lät naturligtvis våra trogna gäster vara med och tävla om en VIP-kväll utöver det vanliga!

Allt började med en tävling på Instagram

Vi höll en tävling på instagram dit vi bjöd in följare och trogna medlemmar i Scandic Friends att ladda upp sitt bästa partyfejs. Priset var en upplevelse och lyxkväll man inte kan köpa för pengar! Tio lyckliga vinnare fick exklusivt VIP-inträde till årets Grammisfest med kändismingel, övernattning på Grand Central by Scandic, styling i lyxsvit, förfest, mat och bubbel. En kväll att minnas för livet!

Styling och bubbel i hotellsvit

Medan artister och musikskapare samlades vid prisutdelningen på Konserthuset laddade vi upp med bubbel och snacksbuffé i en av de vackra sviterna på Grand Central by Scandic för att riktigt skämma bort våra egna Scandic-vinnare. Vi anlitade de två proffsiga stylisterna Frida och Hannah som sminkade och stylade våra vänner. 

Mingel på Grammisfesten

När förfesten var över och vårt gäng färdigstylade var det dags att låta dem mingla vidare på Grammisfesten där nära 2000 personer av Sveriges musikbransch samlats. I de vackra lokalerna på Grand Central och Vasateatern bjöds det på tilltugg, dansmusik och liveuppträdanden från de olika scenerna. Festen pågick hela natten lång, men det är en helt annan historia...

Håll utkik efter fler VIP-tävlingar från oss, kanske blir det du som får vara med om en oförglömlig upplevelse.