Münchenbryggeriet

På Scandic är vi glada över att kunna erbjuda dig som deltar i en konferens på Münchenbryggeriet hela 10% rabatt på utvalda hotell i samband med ditt besök i Stockholm. I våra priser ingår förutom en skön säng även vår goda frukostbuffé.

Välj Scandic för din övernattning

Avslappnad atmosfär, en skön säng och stor frukostbuffé ingår alltid hos oss. För en sund tillvaro har du fri tillgång till våra moderna gym och för enkelhetens skull ansluter du dig fritt och trådlöst till internet.  Vi erbjuder upp till 10% rabattScandic MalmenScandic Sjöfartshotellet och Scandic No. 53 som ligger på bekvämt avstånd från Münchenbryggeriet. 

Så här bokar du

  • Fyll i D000033271 i fältet som heter "Bokningskod"
  • Välj sedan hotell, datum, rum och antal personer
  • Klicka på "Se rum & priser"
  • Du får veta direkt tillgänglighet på rum och pris

10 % rabatt på utvalda Scandichotell

Scandic Malmen

Här bor du mitt i Söders hjärta på gränsen till pulserande SoFo med kultur och nischad shopping. Vi serverar mat med rötter i det franska köket och våra barer bjuder på både livemusik och DJ’s som sätter rätt feeling på hotellet.

Scandic Sjöfartshotellet

Bo mitt i city i en maritim atmosfär med småstadskänsla. Efter att ha utforskat stadens sevärdheter kan du koppla av i bastun, rensa hjärnan i gymmet eller slå dig ner på vår fantastiska takterrass och blicka ut över Saltsjön.

Scandic No. 53

Hotellet ligger i hjärtat av Stockholm med shopping, restauranger och saluhall utanför dörren. Ta en kort promenad till Centralstationen, Stureplan och Gamla Stan. Varva ner i hotellets sköna lounge och den mysiga innergården.