Cirkus Cirkör - Underart

Cirkus Cirkör drar till Berlin i höst för att uppträda på Chamöleon teatern. Med föreställningen UNDERART skapar den svenska nycirkusgruppen en enastående upplevelse för hela familjen. Bo centralt i närheten av Chamöleon på Scandic Berlin Potsdamer Platz.

Cirkus Cirkör intar Berlin 3 september - 19 februari

UNDERART – Ode to a crash landing – så lyder hela titeln på föreställningen som den svenska artistgruppen har satt ihop. Det är ett hommage för hela livet. Berättelsen som ensemblen på sju personer framträder på scen låter oss veta om kraften av att resa sig igen efter att man har fallit. Regissören Olle Strandberg inscenerar det moderna cirkusframträdandet efter att han själv blev förlamad från och halsen och neråt efter ett hemskt fall. Idag är han fullt återställd. Inspirerad av sin egen tragiska men hoppfulla berättelse skapades UNDERART som är en optimistisk upplevelse för alla åldrar. 

Fem akrobater och två musiker står för en 90-minuters lång akrobatisk lättsamhet, skandinavisk humor och en unik soundsupplevelse. Teater Chamäleon Berlin presenterar denna utomordentliga och nya cirkusupplevelse från och med den 3 september 2016 och fram till den 19 februari 2017. Chamöleon-teatret i Hackeschen Höfen i Berlin-Mitte är bara tre stationer med offentliga transportmedel från Scandic Berlin Potdamer Platz.

Speldagar och tider:

Tisdag till Fredag: kl. 20
Lördag: kl. 18 & 21.30
Söndag: kl. 18