pop-up bike med förfriskningar

Alla möten når en punkt då det kan vara bra att tillföra lite energi för att hålla ångan uppe. Då är vår cykelservering den perfekta lösningen.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

En glad överraskning

Tänk dig att du suttit på ett möte större delen av dagen: magen börjar kurra och tankarna vandra. Så öppnas plötsligt dörren och in kommer en pop up-bike fylld med godsaker. Inte nog med att det blir en glad överraskning och ett härligt inslag i mötesdagen. Du får även ett rejält mellanmål som höjer din energi och hjälper dig återfå fokus på mötets innehåll.

Kanske är det här energitillskottet just vad du behöver för att orka tänka det lilla extra varvet som är avgörande i en beslutsprocess. Det vet inte vi. Men det vi vet är att du som bokar mötet och pop up-biken har stor påverkan på vad som ska cyklas in: kaffe, smoothies, mackor, våfflor, wraps... Eller varför inte snittar och champagne? Och vi vågar oss dessutom på att lova glada tillrop av mötesdeltagare när cykeln rullar in.

Våra pop-up bikes ingår i vårt utökade möteserbjudandeVåra hotell med utökad mötesservice är specialiserade på sammankomster utöver det vanliga. De har det bredaste utbudet av service och kapaciteten att hantera allt från småskaliga möten till stora konferenser med komplexa mötesbehov. 

våra hotell med utökad mötesservice i Sverige