Bryt isen och skapa mer energi

Med hjälp av våra mötesrådgivare har vi skapat en praktisk verktygslåda som kan hjälpa er bryta isen, skapa mer energi i mötet eller hjälpa till i beslutsprocessen.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

Verktygslådan som för ditt möte framåt

När man håller ett möte vill man såklart att de som lyssnar ska vara alerta och intresserade. För att det ska bli verklighet kan det krävas en liten push eller uppmuntran i rätt riktning.

 

Alla kommer in i ett mötesrum med olika energier och mindset. Någon är nervös för sin presentation, en annan har sovit dåligt och en tredje kanske grubblar över något. Är det så att man inte känner varandra kan det också finnas en släng av tveksamhet i rummet. Här behövs det tas ett grepp för att få alla mer fokuserade på dagens agenda: det möte du bjudit in till. Därför har vi tagit fram en Magic box där vi samlat övningar i olika kategorier: 

Icebreaker

En övning som synliggör deltagarna, och ger alla chansen att göra sin röst hörd med allt från en tanke eller fundering till en känsla, vilket även underlättar processen att ta steget att lära känna varandra. 

Energizer

När energinivån börjar dippa efter några presentationer där deltagarna kanske mest lyssnat är det nu dags att ställa sig upp och höja humöret genom en övning som lockar till skratt. 

Decision maker 

Ni har kommit till en punkt i ett möte där det är dags att ta ett beslut för hur ni ska gå vidare i en process eller ett projekt. Ni har flera vägar att välja på, flera tänkbara sätt att gå tillväga. Olika personer tycker olika. Den här övningen hjälper er att komma vidare och ta ett väl övervägt beslut. 

Ni hittar the Magic box i ert konferensrum, så prova någon av övningarna eller fråga er mötesrådgivare om vad som skulle passa ert möte.