Engagera dina mötesdeltagare

Att hålla möte och konferens är ofta en stor satsning. Därför känns det viktigt att nå fram med sina budskap, engagera dem som lyssnar och få alla att känna sig involverade. Att göra det är inte alltid det lättaste. Därför har Scandic ett samarbete med Green Hat People som är proffs på att skapa engagerade mötesdeltagare.

Mötesförfrågan

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Aktiva deltagare ger ett bättre möte

Med hjälp av Green Hat peoples verktyg och aktiviteter kan du och ditt företag skapa större engagemang under mötet genom vetenskapligt framtagna spel och workshops. Verktyg som får deltagarna att gå från passiva åhörare till engagerade deltagare.

Exempel på engagerande aktiviteter

Dinner Game: Ett roligt quiz som genomförs i anslutning till möten, mingel och middagar; varje grupp får en surfplatta och ni tävlar i att svara rätt på så många frågor som möjligt. Frågeställningarna är framtagna för att skapa diskussion och skratt och deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad.

Green Hat Challenge: En lättsam och rolig aktivitet som går ut på att sig runt i närområdet och lösa uppdrag. Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som blir lagets verktyg. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av att samarbeta, vara kreativa och ha kul med varandra!

View Pipe: Deltagarna laddar ned en app som fungerar som en twittervägg skapad för interna möten. Redan innan mötet kan deltagare komma med tankar, frågor och förslag. Under mötet kan publiken rösta och skriva i appen.