Fikapausen är lika viktig som mötet

Vi på Scandic vet att pausen är lika viktig som mötet. Därför har vi sett över och utvecklat vår populära fikabuffé Taste Break till något ännu mer spännande. Nu adderar vi exotiska inslag som Sashimi från Asien och Baba ganoush från Mellanöstern tillsammans med Nordiska klassiker med en twist. Så friska upp mötesdeltagarna med en bensträckare och en delikat energiboost.

Mötesförfrågan

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

TASTE BREAK är vår fikabuffé

För de viktigaste besluten och kreativa idéerna behövs energi och det är vi bra på. Därför känns det extra roligt att berätta att vi har förnyat och förvandlat vår redan omtyckta fikabuffé Taste Break till något riktigt unikt. Så att den ska passa allt från VD:s cravings för rotfruktschips till receptionistens beroende av krispig asiatisk sallad.

Fem goda teman:

 • Urban
  Modernt och streetfood-inspirerat. Exempel på mat & dryck som kan ingå är amerikanska brytbullar, buffalowings med chilimajonnäs, american pancakes, mini donuts, energy shots.
 • Middle East
  Hög sötma influerat av Mellanöstern. Exempel på mat & dryck som kan ingå är pitabröd med baba ganoush och hummus med rökt tabasco, cheesecakes, fruktsallad med kanel och russin, iste med granatäpple.
 • Asian
  Syrliga och exotiska smaker. Exempel på mat & dryck som kan ingå är five spice-kaka med frosting och gojibär, sashimi i rispapper, krispig asiatisk sallad, kokosmousse med riven lime, mango, apelsin och kokossmoothies med chilitouch.
 • Nordic 
  Klassiska kombinationer - med en twist. Exempel på mat & dryck som kan ingå är gubbröra med knäckebröd i ansjovisburk, tunnbrödsrulle med renstek och krasse, sju sorters kakor, bål på jordgubbe och mynta.
 • Garden
  Inspiration från sommarens trädgårdsfester. Exempel på mat & dryck som kan ingå är pannkaksrullar med hallon, grön ärtsoppa med mint, eclair med olika fyllningar, jucie på hallon, gurka och citron.

Allergisk?

Vi har alltid alternativ för de mötesdeltagare som har matallergier eller intoleranser.