EuroEyes Cyclassics Hamburg

EuroEyes Cyclassics anordnas i Hamburg den 3 oktober 2020. Tysklands enda professionella cykeltävling är inte bara av intresse för tävlingscyklister! Var på plats när framstående idrottsmän- och kvinnor beger sig mot startlinjen och cykla delar av Tour de France-rutten du med!EuroEyes Cyclassics Hamburg

Det kommer att råda exceptionella omständigheter i Hamburg den 3 oktober 2020. Trafikljus släcks, gator stängs av och vägarna är öppna för cyklister. Nästan vilken cykel som helst är tillåten, så länge den är säker. Du kan till och med köra tandemcykel. Slå ditt personbästa medan du njuter av de magnifika vyerna över Hamburg. 

Cykeltävlingen har anordnats i Hamburg sedan 1996 och går av stapeln för 25:e gången i år. Med tre olika rutter finns det något för alla nivåer. Du kan välja mellan rutter på 60, 100 eller 160 km. Proffsen kör på samma banor, men de cyklar ungefär 250 km totalt. Mållinjen är på Moenckebergstrasse. Hamburg EuroEyes Cyclassics är därmed den enda världscuptävlingen som avslutas mitt i centrum i en storstad.

Du kan också ta del av programmets sidoevenemang. Den 3 oktober kommer ca 80 företag att visa sina senaste cykelrelaterade produkter på Jungfernstieg och Rathausmarkt. Dessutom kan du se livesändningar från tävlingen och kändisintervjuer och ladda batterierna vid mängder av matstånd.

Om du vill vara så förberedd som möjligt eller saknar tidigare erfarenhet av cykellopp är tävlingens Rookie Program särskilt utformat för dig. Du kan ta en 12-veckorskurs för att bli tävlingscyklist och lära dig om viktiga aspekter som uthållighet, energi och koordination.
På EuroEyes Cyclassics kan du börja i en startfålla tillsammans med andra deltagare från programmet.

Du hittar mer information om banan och hur du anmäler dig på: www.cyclassics-hamburg.de 

TÄVLINGENS OFFICIELLA HOTELL – Scandic Hamburg Emporio

Tävlingens officiella hotellpartner Scandic Hamburg Emporio ligger bara några hundra meter från EuroEyes Cyclassics startområde. Vårt erfarna team finns alltid till hands, så att du kan koncentrera dig fullt ut på loppet.

Hur du bokar

Välj helt enkelt önskat ankomstdatum och antal personer i bokningsfönstret för ”Scandic Hamburg Emporio” ovan. Så fort du klickar på ”Se rum och priser” kan du påbörja bokningen!

Hos oss kan du dra nytta av följande fördelar:

  • Frukostbuffé – Frukosten serveras redan kl. 04.00 den 3 oktober 2020. 
  • Pastabuffé – ladda med kolhydrater. Ladda batterierna med vår pastabuffé från kl.18.00 kvällen före loppet. Oavsett om du äter vegetariskt, vegansk, med kött eller utan sås kan du fylla på med den energi du behöver för den kommande dagen här.
  • Shop – Du kan köpa snacks, kaffe och presenter i vår Scandic-shop i lobbyn dygnet runt.
  • Wifi – Obegränsad tillgång till internet utan kostnad på hela hotellet.
  • PressReader – Fri tillgång till över 5 000 magasin och nyhetstidningar.
  • Utcheckning online – Spara tid och checka ut online.
  • Gym och bastu – Du kan hämta dig efter loppet i vår dambastu eller gemensamma bastu.
  • Plats för din cykel – du kan ta med dig cykeln upp på rummet. Det finns gott om plats, och din cykel är i säkert förvar. 
  • Parkering – Ett garage med 76 platser kan nås direkt från hotellet (observera att vi inte kan reservera parkeringsplatser).
  • Nära till allt – specialistcykelaffärer, studior där du kan få en avkopplande massage samt de bästa löpspåren och inomhuspoolerna: allt finns alldeles i närheten av hotellet, och vårt kompetenta team i receptionen hjälper gärna till med tips.