Julmarknader Visby

Ett bra sätt att komma i stämning är att besöka en julmarknad. Här finner du tända ljus, hemslöjd, tomtar, eldar, doftande kryddor och värmande glögg. Mys tillsammans med familjen eller passa på att inhandla de sista klapparna inför julen. Se våra tips om några av Visbys bästa julmarknader.

INGEN JUL UTAN JULMARKNAD

Gotlands julmarknad, Strandvägen 4

Kom i stämning inför julen på en julmarknad där tradition och insiration är ledorden. Låt barnen lämna sina önskelistor till tomtemor eller lyssna på julsagor hos tomtemor. Här finns hantverk, slöjd och massa julgodis och bakverk.
När? 23-24 november, kl 10-17
Läs mer

Julskyltning, Visby centrum

Traditionell skyltsöndag på första advent med shopping, marknad och magisk julstämning. Det serveras julbord på flera restauranger och det arrangeras julkonserter. Kom och träffa jultomten i tomtelandet och lyssna till stämningsfull körsång.
När? 1 december, kl 11-17
Läs mer

Medeltida jul, Visby

Hur firade man jul på medeltiden? För femte året i rad anordnas Medeltida jul, en mini-medeltidsvecka fast på vintern. Här bjuds det bland annat på tornerspel, marknad och konsert. 
När? 6-8 december, entrépass krävs.
Läs mer 

Julmarknad på Roma Kungsgård

Traditionell gotländsk julmarknad på Roma Kungsgård. Butikerna på gården håller öppet och julmarknaden håller till i brygghuset. 
När? 7-8 december
Läs mer

Linds julmarknad i Växthuset Lind

Den tredje advent är det dags. Butiken gästas av utställare från hela ön. Hantverk, delikatesser, grillad korv samt mycket mer. En marknad för alla sinnen. Barnvänligt.
När? 14-15 december
Läs mer

Hotell nära julmarknaderna:

Här bor du med bästa läget i Visby, nära den medeltida stämningsfulla stadskärnan med shopping och caféer. Endast 5-10 minuters promenad till centrala Visby. Restaurangen serverar god närproducerad mat.