Boka - garanterat bäst pris

Scandic Vasteras, restaurant
Scandic Vasteras, restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Köksbaren

Känn dig som hemma i Köksbaren! Vi vill erbjuda dig godare mat än du vanligtvis kanske hittar längs med vägarna.

Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av god mat och dryck.

Välj från vår meny eller varför inte smaka våra populära klassiker som hamburgare och Caesarsallad. Är du sugen på husmanskost frågar du servitören om Dagens panna.

Känn den lekfulla retrokänslan från vår historia som väghotell. Här är lätt att slappna av oavsett om du är på resande fot, bor i närheten eller bara vill ha ett lugnt affärsmöte - välkommen hem!

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:00-09:00, lör-sön 07:00-12:00
Lunch: mån-sön Stängt
Middag: mån-lör 18:00-21:00, sön Stängt
Bar: mån-lör 17:30-22:00, sön 17:30-21:00

Menyer