The book of Mormon

Nu har du möjlighet att köpa biljetter till musikalen The Book of Mormon som visas på China Teatern i Stockholm i vår. Gör det till en helkväll med övernattning på ett av våra hotell! En god frukostbuffé ingår alltid.

Broadwaysuccé till Stockholm

Se musikalen The Book of Mormon som spelas på China teatern i Stockholm under perioden 26 januari - 8 april 2017. Kombinera helkvällen med övernattning på ett av våra Scandichotell. 

The Book of Mormon är mirakelmusikalen från skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost. Överöst med proser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. Följ med på en kärleksfull historia som kryddats med knivskarp komik och som tillåter teaterbesökare i alla åldrar att både tappa hakan och skratta av förtjusning.

Presenteras av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion. 

Pris biljett

Parkett från 695 kr/person
Balkong från 295 kr/person 

Hur köper jag biljett?

Köp dina biljetter till via Showtic direkt.

Hur bokar jag hotellrum?

Boka din hotellvistelse online via vår hemsida. 

Köper du biljett till en fredag- eller lördagsspelning, kan du även boka rum till 20% rabatt om du är medlem i Scandic Friends. Ange bokningskod FG2 för att ta del av helgrabatten. Är du inte redan medlem, så kan du enkelt anmäla dig här.