Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Bo i stil i centrum, med shopping alldeles utanför dörren. Promenera längs Drottninggatan eller ta bussen till Stureplan. Vår lounge passar perfekt för möten utanför kontoret eller en avkopplande AW med vännerna.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Hotellrummen är moderna och fulla av smarta lösningar: dimmer och regndusch i badrummet samt en låda under sängen att förvara bagaget i. Få en god natts sömn i den bekväma sängen, som är stor nog för två. Dina kläder kan du hänga på praktiska knoppar och galgar. Det finns varken skrivbord eller fåtölj på rummen, men vår stora härliga lounge är speciellt anpassad för att affärsresenärer ska tycka om att jobba och ha möten i den.

I vår kombinerade lounge och restaurang serverar vi frukost, middagar à la carte samt kaffe och annan dryck. Shoppen är alltid öppen om du blir sugen på något gott. Du parkerar enkelt på gatan utanför på Stockholm stads parkeringar.

Utanför hotellet hittar du allt ifrån mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. Kom gärna förbi receptionen så hjälper vi dig att hitta eller boka bord. Vårt läge alldeles intill Stockholms centralstation ger dig möjligheten att göra spännande utflykter till fots och med buss eller tunnelbana. Ta en promenad till Gamla stan eller shoppa kring Kungsgatan, Drottninggatan och Hötorget. Runt hörnet ligger konferenscentret Norra Latin. Du har nära till Stureplan med restauranger, barer och nattklubbar samt exklusiv shopping.

4.0 775 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adress

Upplandsgatan 4
Stockholm