Boka - garanterat bäst pris

Bo i stil i centrum med shopping alldeles utanför dörren. Promenera längs Drottninggatan eller ta bussen till Stureplan. Vår lounge passar perfekt för möten utanför kontoret eller en avkopplande AW med vännerna.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Hotellrummen är moderna och fulla av smarta lösningar: dimmer och regndusch i badrummet samt en låda under sängen att förvara bagaget i. Få en god natts sömn i den bekväma sängen, som är stor nog för två. Dina kläder kan du hänga på praktiska knoppar och galgar. Det finns varken skrivbord eller fåtölj på rummen, men vår stora härliga lounge är speciellt anpassad för att affärsresenärer ska tycka om att jobba och ha möten i den.

I vår kombinerade lounge och restaurang serverar vi frukost, middagar à la carte samt kaffe och annan dryck. Shoppen är alltid öppen om du blir sugen på något gott. Du parkerar enkelt på gatan utanför på Stockholm stads parkeringar.

Utanför hotellet hittar du allt ifrån mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. Kom gärna förbi receptionen så hjälper vi dig att hitta eller boka bord. Vårt läge alldeles intill Stockholms centralstation ger dig möjligheten att göra spännande utflykter till fots och med buss eller tunnelbana. Ta en promenad till Gamla stan eller shoppa kring Kungsgatan, Drottninggatan och Hötorget. Runt hörnet ligger konferenscentret Norra Latin. Du har nära till Stureplan med restauranger, barer och nattklubbar samt exklusiv shopping.

4.0 815 Omdömen från TripAdvisor

Vi erbjuder en god frukostbuffé som ger dig en bra start på dagen. Det går även att få en individuellt paketerad frukost för dig som önskar.

Hitta hit

Scandic Upplandsgatan Telefon

+46 851736600

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Upplandsgatan Adress

Upplandsgatan 4
Stockholm