Aktivitetslounge för hela familjen

Den 1 juli till 13 augusti kan man ta med familjen till vår spännande aktivitetslounge med playstation-miljöer, lek och pyssel, pingis och annat och annat skoj för hela familjen med barn i alla åldrar. Loungen är öppen för våra hotellgäster.

Playstation och sport!

I vår lounge har vi byggt upp ett antal coola playstationstationer med spännande spel att testa. Och medan barnen får utlopp för sin energi kan föräldrarna ta det lugnt med en dryck och något enkelt att äta. På plats finns även en aktivitetsvärd som svarar på dina frågor och önskemål.

Barnvänligt på Scandic Talk

Under sommaren är Scandic Talk i sann Scandic-anda ett barnanpassat hotell. Visste du att vid incheckningen får alla barn en gåva i receptionen? Och i vår restaurang serverar vi menyer speciellt anpassade för barn. Vid frukosten har de allra minsta en egen liten frukostbuffé där de enkelt kan plocka mat själva.

Våra familjerum

Familjerummen är 24 kvm stora och har Twin beds med utrymme för upp till två extrasängar. Rummen är utrustade med badrum som antingen har dusch eller badkar, TV med filmkanaler, ett skrivbord och fritt wifi.

 

 

Loungen har öppet mellan 1 juli till 13 augusti och tillträde är fritt för alla boende på hotellet.