Interior
Interior

Scandic Star Sollentuna

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Tillbaka till hotellets startsida

Atriumgårdens restaurang och bankett

I vår atriumgård strömmar naturligt ljus in genom glasfasaden och skapar en härlig atmosfär. Här äter du frukost och lunch eller tar en drink.

Boka restaurang

+46 8 517 264 00

Frukost i Banketten

Här serverar vi en härlig KRAV-märkt frukostbuffé med allt du kan önska dig och lite till. Ta för dig av det nyttiga och njutbara på frukostbuffén i en skön blandning.

Lunch i Atriumrestaurangen

Njut av en god lunch under det härliga glastaket 30 meter upp. Menyn varierar från dag till dag så att du alltid ska hitta något som passar.

Något att dricka i Atriumbaren

Slå dig ner på en hög pall vid bardisken och smutta på en drink i en rymd på 30 meter i takhöjd och glastak. Vår atriumbar är perfekt för en fördrink innan det är dags att sätta sig till bords.


Vår restaurang är kontantfri. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.

Öppettider

Öppettider