Var ligger Vasateatern?

Vasateatern ligger på Vasagatan 19.

Var går jag in till Vasateatern?

Huvudentrén är belägen på Vasagatan 19 och biljettkontroll sker i dörrarna in till salongen. Biljettkassan är öppen två timmar innan föreställningen börjar, och stänger vid föreställningens start.

Hur tar jag mig på bästa sätt till Vasateatern?

Grand Central och Vasateatern ligger på Vasagatan 19 i Stockholm, och mer centralt än så går knappt att komma. Några hundra meter bort ligger Stockholm Centralstation, där alla tunnelbanelinjer, tåglinjer, och busslinjer möts. För mer info besök gärna www.sl.se

Finns det garderober?

Vi har garderober som är öppna i samband med evenemang. Vi tar en garderobsavgift på 30 kr för ett föremål och utöver det 20 kr för ett extra föremål.

Finns det hotell i anslutning till Vasateatern?

Ja, teatern Scandic Grand Central sitter ihop. Hotellet består av 391 rum, barer restaurang samt anrika Vasateatern och har som mål att erbjuda sina gäster en one-of-a-kind hotellupplevelse. En viktig faktor till detta är just Vasateatern, som tillsammans med Scandic Grand Central erbjuder en av Stockholms mest unika konst- och kulturscen.

Mat & dryck i samband med besök på Vasateatern:

Restauranger och barer Grand Central

Teaterbrasseriet

17.00 - 23.00 

mån - lör
Teaterbrasseriets bar

11:00 - 00:00
11:00-02:00
11:00-00:00

mån -tors
fre - lörd
sön

Barer Vasateatern

Göstas öppet vid event
Hjördis öppet vid event

Bordsbokningar för Restaurang Teaterbrasseriet: 08-51252032

Vad behöver jag veta om mina köpta biljetter?

Biljetter är en värdehandling och måste visas upp vid entrén till evenemanget. Borttappade eller stulna biljetter ersätts inte. Är biljetterna stulna bör du göra en polisanmälan. Har du bokat din biljett via Ticketmaster och valt e-biljett som leveranssätt kan du enkelt skriva ut en ny biljett genom att logga in på ticketmaster.se, alternativt visa biljetten i mobilen. Observera att dessa biljetter har ett inbyggt säkerhetssystem som endast medger inträde en gång per biljett.

Får jag ta med mig kamera in på evenemang i Vasateatern?


Det är arrangören till respektive evenemang som beslutar vilka regler som ska gälla vid sitt evenemang.
Generellt brukar följande regler tillämpas: Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på arenan. Att fotografera, filma eller ta upp ljud från föreställningen är förbjudet, även om upptagningen endast ska användas för privat/enskilt bruk. Det är ett intrång (brott) mot upphovsrätten att ta bild - eller ljudupptagningar, utan tillstånd från upphovsmannen, arrangören eller eventuella artister som medverkar.

Finns det hjärtstartare på Vasateatern?

Hjärtstartare finns på Vasateatern.

Finns det handikapptoaletter i Vasateatern?

Ja, det finns handikappsanpassande toaletter på Vasateatern.