Ison & Fille

Ison & Fille, en av Sveriges största hiphop-grupper släpper ett album 3 maj - och har en konsert på Vasateatern samma dag!

Boka biljetter här!

Ison & Fille på Vasateatern


I december förra året fick Sverige ta emot nyheten att Ison & Fille var tillbaka med ny musik! ’Pengar’ var det första vi fick höra från duon, en låt om pengars makt över människor.

Nu fortsätter de med att släppa singeln ’Vinnare’ feat. Cherrie och Imenella, samtidigt som de gör sig redo för ett gäng exklusiva gig på utvalda platser under våren.
Låten ’Vinnare’ handlar om att stå som vinnare, där man befinner sig i livet och som den man är, oavsett förutsättningar eller utgångspunkt. Att vara en vinnare ska inte vara något självcentrerat och tävlingsinriktat, utan något inkluderande som inspirerar flera och mera.

Ison & Fille släpper sitt sjätte album med release fredag 3 maj. I samband med albumreleasen åker duon ut på vårturné, och de tar med sig både musik från bak i tiden, så väl som helt nytt material som aldrig tidigare spelats live.

Senast Ison & Fille äntrade scenen inför publik var den 13 oktober 2017, då hiphopduon genomförde en bejublad jubileumskonsert för ett utsålt Vasateatern i sin debutplattas minne - Vår Sida Av Stan (2002).
– Det är alltid en mäktig känsla inför varje nytt albumsläpp, men denna gång är det fem år sen sist och det känns som mycket har hänt sen dess för oss både privat och musikaliskt, så det känns extra fett denna gång att få dela med oss av vad vi jobbat på den senaste tiden, hälsar Ison & Fille.


– ”Vår Sida Av Stan” har betytt väldigt mycket för oss och vi har förstått att skivan har en speciell plats även hos många av de som följer oss och vår musik. Därför känns det fett kul och spännande att ställa sig på scenen igen för att fira ett sån’t fint jubileum, tillsammans med vår tunga och trogna publik som supportat oss genom åren. Förutom låtar från ”Vår Sida Av Stan” passar vi också på att plocka fram några fler låtar från våra tidigaste år, låtar som vi inte uppträtt med på väldigt länge, men som vi just därför ser extra mycket fram emot att få köra live igen, hälsar Ison & Fille.

Boka biljetter här!