Dani M

Med över 300 miljoner streams på Spotify råder det ingen tvekan om att Dani M är en av landets främsta hiphopröster. Med ny musik i ryggen står det nu klart att Dani M den 14 mars intar Vasateatern i Stockholm för en konsertkväll för historieböckerna.

Boka biljetter här!

Dani M spelar på Vasateatern

"Årets första spelning och vilket ställe är då bättre än huvudstaden och Vasateatern. Är superhypad och redo att leverera en oförglömlig klubbupplevelse på en av Stockholms fetaste venues" - Dani M.

Uppsalafödda Daniel Montserrat, mer känd som Dani M, har länge varit en av landets mest intressanta och mest streamade artister. Debut-EP:n En sån som mej, vilken innefattade succésinglar som titelspåret ”En sån som mej” och ”Motstånd”, blev startskottet för Dani M - som nu kan räknas till en av landets mest självklara hiphopröster.

Under 2018 och 2019 släpptes albumet Pusher samt uppföljaren Pusher II, som båda är producerade av Grammisvinnaren och stjärnproducenten Simon Superti. Albumen visar upp Dani M's breddade sound, där han kombinerar sin välbekanta råa stil med allt från reggae och dancehall till R&B.

Under karriärens gång har han jobbat med väletablerade namn som Abidaz, Labyrint, STOR, Linda Pira, Kartellen med flera. Med sitt mångfacetterade sound - och en katalog som streamats över 300 miljoner gånger - bevisar han ständigt sin förmåga att kunna ändra och anpassa sig som artist, vilket ständigt håller honom aktuell. Trots att han länge varit en av landets största artister, gör han det med varje ny release klart att hans karriär är långt ifrån över.

För bara några veckor sedan släpptes den nya singeln "NÅT VI INTE ÄR" och om bara en månad intar Dani M Vasateatern för en konsert i Stockholm. Biljetterna är släppta!

Åldersgräns 18 år

Boka biljetter här!