Vip-paket swedish house mafia

Scandic Grand Central förvandlas till ett Swedish House Mafia-hotell innan och efter konserterna 3 och 4 maj 2019. Köp VIP-paketet och få en natt i dubbelrum, biljetter till konserten med exklusivt område vid scenen, transport till och från hotellet och mycket mer.

Vip-paket med ståplatsbiljett i exklusivt område  och boende på scandic Grand Central

Drömmen om ett återförenat Swedish House Mafia slår in när Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello återförenas. Sex år har gått sedan Swedish House Mafia turnerade över hela världen med sin avskedsturné. Fansen har hoppats och undrat ifall man sett det sista av trion som nu valt att lägga det som varit bakom sig och återförenas.

I samband med denna fantastiska återförening ingår Scandic och Live Nation ett unikt samarbete och har tagit fram ett exkusivt VIP-paket - The Swedish House Mafia Hotel Package. Denna ultimata upplevelse inkluderar bland annat ståplatsbiljett i exklusivt område nära scen till Swedish House Mafias konserter och boende samt förfest på Scandic Grand Central. Hotellet förvandlas till ett premium Swedish House Mafia-brandat hotell för fans innan och efter konserten. 

Var köper jag VIP-paketet?

Försäljning av biljetter och VIP-paket sker via Live Nation. Se länk nedan.