Boka - garanterat bäst pris

Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Jamies Italian, Scandic Anglais, restaurant, interior Breakfast
Tillbaka till hotellets startsida

Jamie's Italian

Stimulera smaklökarna med enkla och rustika italienska rätter, kombinerade med färska, säsongsbaserade ingredienser och Jamie’s egen twist. Här kan du äta frukost, brunch, lunch och middag alla dagar i veckan.

I oktober 2014 öppnade Nordens första Jamie’s Italian. Menyn har sina rötter i något oförfalskat - här får man härligt opolerade rätter skapade från grunden genom erfarna och prövade recept. Restaurangen inspireras av den brittiske tv-kocken Jamie Olivers passion för det italienska sättet att leva. I restaurangen kan du se på när pastan lagas i pastaköket och även köpa Jamies kokböcker för att inspireras att laga liknande rätter hemma.

Frukost, brunch, lunch och middag alla dagar i veckan

Brunch & Bubbles på Jamie’s Italian
Umgås med vänner, familj eller kollegor över en generös brunchbuffé med italienska rätter, delikatesser och brunchklassiker som Eggs Benedict & amerikanska pannkakor med alla tillbehör man kan önska. Prosecco, Mimosas eller Bellinis finns naturligtvis att tillgå för att sätta extra guldkant på brunchen.

Under veckodagarna serverar vi lunchbuffé och vi har alltid ett vegetariskt alternativ på menyn. Vill du njuta av vår populära frukostbuffé, även om du inte bor på hotellet så går det bra. I mån av plats, erbjuder vi externa gäster frukost för 175 kr per person.

Boka plats för större sällskap - upp till 60 personer

Är ni ett större sällskap som vill äta så går det utmärkt. Vi kan ta emot upp till 60 personer. Kontakta oss gärna för mer information. För bordsbokning via mejl: [email protected] eller på telefon: 08-517 340 20 (under restaurangens öppettider).

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-10:30
Brunch: sön 12:00-15:00, mån-lör Stängt
Middag: mån-lör 12:00-22:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 11:00-00:00, fre-lör 11:00-02:00, sön 14:00-23:00