Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg
Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Scandic-Anglais-Jamies-Italian-restaurant-interior.jpg Jamies Italian, Scandic Anglais, restaurant, interior Breakfast
Tillbaka till hotellets startsida

Jamie's Italian

Stimulera smaklökarna med enkla och rustika italienska rätter, kombinerade med färska, säsongsbaserade ingredienser och Jamie’s egen twist. Här kan du äta frukost, lunch och middag alla dagar i veckan.

I oktober 2014 öppnade Nordens första Jamie’s Italian. Menyn har sina rötter i något oförfalskat - här får man härligt opolerade rätter skapade från grunden genom erfarna och prövade recept. Restaurangen inspireras av den brittiske tv-kocken Jamie Olivers passion för det italienska sättet att leva. I restaurangen kan du se på när pastan lagas i pastaköket och även köpa Jamies kokböcker för att inspireras att laga liknande rätter hemma.

Frukost, lunch och middag alla dagar i veckan

Under veckodagarna serverar vi lunchbuffé för 155 kr och vi har alltid ett vegetariskt alternativ på menyn. Vill du njuta av vår populära frukostbuffé, även om du inte bor på hotellet så går det bra. I mån av plats, erbjuder vi externa gäster frukost för 175 kr per person.

Boka plats för större sällskap - upp till 60 personer

Är ni ett större sällskap som vill äta så går det utmärkt. Vi kan ta emot upp till 60 personer. Kontakta oss gärna för mer information. För bordsbokning via mejl: bookings@jamiesitalian.se eller på telefon: 08-517 340 20 (under restaurangens öppettider).

Öppettider

Öppettider
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, lör-sön 12:00-22:00
Middag: mån-fre 14:30-22:00, lör-sön 12:00-22:00