Hotell i Kista

Kista ligger strax norr om Stockholm. Med bil tar du dig enkelt till våra hotell via E4:an eller E18. Det finns även bra kommunikationer både in till Stockholm city eller ut till Arlanda flygplats.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

våra HOtell nära Kista galleria

Är du ute efter hotell nära Kista Galleria med sitt stora utbud av shopping och nöjen har du kommit rätt. I gallerian finns det mycket att göra för både barnfamiljen och den som vill shoppa. Här finns:

  • kläd- och inredningsbutiker
  • restauranger och food court
  • biograf
  • bowling och gocart. 

Hotellen är perfekt för dig som vill bo utanför stan men ändå ha möjlighet att åka in till Stockholm City. Är du ändå sugen på att bo närmare stan kan du se vad våra andra hotell i Stockholm har att erbjuda.