Hotell nära Mall of Scandinavia

Vilket av våra hotell du än väljer att bo på i Stockholm, kan du lätt kan ta dig till Mall of Scandinavia. Antingen till fots eller med kommunikationsmedel nära till hands. På 7 minuter når du till exempel Solna Station med pendeltåget från Stockholm central där shoppingen väntar runt hörnet.

Skön shopping på Mall of Scandinavia

Strax norr om Stockholm ligger Mall of Scandinavia (MoS) med det bästa inom höstmode i butiker som H&M, Lindex och Gina Tricot, sport och skönhet som inredning och affärer för barn. Med över 200 butiker och restauranger på en yta av 101 048 kvadratmeter och en biograf med Sveriges första IMAX®-salong är detta Nordens största shoppingcenter.

Vi har hotell i närheten av MoS

Till Mos kan du ta dig på flera sätt, antingen till fots från Scandic Järva Krog, eller med tvärbanan från Scandic Alvik. Väljer du att bo i Stockholm city går det väldigt snabbt och smidigt att ta sig kollektivt med pendeltåg eller buss. Om du föredrar att ta bilen så erbjuder våra hotell strax utanför city goda parkeringsmöjligheter och likaså MoS med sina 3700 parkeringsplatser. Boka rum på något av våra Sandichotell och njut av en heldags shopping.