Boka - garanterat bäst pris

Vår pampiga entré på Hötorget välkomnar dig som vill kliva in i en tid präglad av 20-talets optimism och elegans. Här i det anrika PUB-huset, bor du omgiven av torghandel, biografer och konserthus, med promenadavstånd till både Centralstationen och Stureplan.

Read more about Haymarket by Scandic

Restaurangerna är något alldeles extra och passar både foodies och festare, vanliga lunchätare och kaffesugna flanörer, entreprenörer out of office och krävande eventarrangörer. På den flexibla eventvåningen pågår allt från modevisningar, filmpremiärer och det stora nyårsminglet. Inredningen kan enkelt ändras från mötesrum till en stor öppen yta för att skapa unika event och sociala träffar. Här finns också den lilla biografen med mörkröda sammetsfåtöljer för annorlunda möten med filmvisning som inslag.

Originaldetaljer från byggnaden där Greta Garbo arbetade på 1920-talet är varsamt tillvaratagna, restaurerade eller omtolkade för det 2020-tal som kommer. Det magiska och filmiska står i skarp kontrast med det moderna och kosmopolitiska. Hotellet erbjuder en designupplevelse utöver det vanliga, vilket uppmärksammades då hotellet utsågs till bästa enskilda hotell i Sverige på Grand Travel Award 2020.

Hotellets ligger mitt i city vid Hötorget, granne med biografsalonger, torghandel och saluhall. På andra sidan tronar det blå konserthuset i svensk 20-talsklassisk stil. Här möts shoppinggatorna Kungsgatan och Drottninggatan med ett överflöd av butiker, restauranger och caféer. Välj mellan tunnelbana och bussar alldeles utanför eller ta en kort promenerad till nattlivet på Stureplan.

Har du hört uttrycket ”Lokalbefolkningen vet bäst”? För att verkligen hitta de dolda pärlor som gör din helg ännu bättre kan det vara bra att få lite hjälp. Haymarkets Lifestyle Concierge ger din vistelse det där lilla extra genom att hjälpa till med att få bord på de hetaste restaurangerna, hitta de där solglasögonen i begränsad upplaga, komma in på en nattklubb eller vad helst du kan tänkas behöva. Fråga i receptionen för mer information.

Vanliga frågor

Vad finns det för restauranger på Haymarket?


Haymarket by Scandic har två populära restauranger i form av Gretas och Paul’s som erbjuder både frukost, lunch och middag. Förutom dessa finns även den prisbelönta cocktailbaren Americain.

När serveras frukosten på Haymarket?


Frukosten serveras på restaurang Paul’s. Mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00

Vilken tid checkar jag in/ut på Haymarket?


Du kan checka in från kl. 16.00. Tidig incheckning från kl. 10.00 kan läggas till kostnadsfritt vid bokning via vår webbplats. Utcheckning sker senaste kl 12.00 och kan göras online.

Kan jag ta med mig mitt husdjur till Haymarket?


Majoriteten av Scandics hotell tillåter att du bor med din fyrbenta vän och erbjuder anpassade djurrum. Haymarket by Scandic har 6 stycken husdjursvänliga rum.

4.0 2456 Omdömen från TripAdvisor

Svanenmärkt 3055 0462

Hitta hit

Haymarket by Scandic Telefon

+46 8 517 26 700

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Haymarket by Scandic Adress

Hötorget 13-15
Stockholm

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Mötesbankett dukade bord Haymarket by Scandic

Vi har allt du behöver för att skapa ett oförglömligt event. Stort, smått eller lagom – vi löser det. Vårt läge mitt i hjärtat av Stockholm är oslagbart, precis som vår unika eventvåning med kapacitet för upp till 600 gäster. Boka ditt möte enkelt direkt här på vår webb!

Boka ett mötesrum