Tomas Andersson Wij spelar med Peter LeMarc

Nu kommer säsong två av "Tomas Andersson Wij spelar med" spelas in under fyra höstkvällar på Vasateatern i Stockholm, där det bjuds på musik och samtal med vänner ur svensk artistelit.

Sålde slut på nolltid

Första säsongen av “Tomas Andersson Wij spelar med” sålde slut på nolltid. När de intima konserterna, där musik och samtal varvas, sändes på SVT i timslånga versioner blev det tittarsuccé.

Fyra kvällar på Vasateatern

Nu kommer säsong två spelas in under fyra höstkvällar på Vasateatern i Stockholm, där Tomas Andersson Wij spelar med vänner ur svensk artistelit. 

Peter LeMarc

Peter LeMarc, som sagt att han slutat som liveartist, gör alltså ett undantag för Tomas Andersson Wij. I november släpper han “Den tunna tråden”, hans sista skiva enligt egen utsago. 

– Att få spela med Peter LeMarc är en dream come true för mig. Jag såg honom första gången som 15-åring, han var min producent i mitten av 00-talet och vi har umgåtts en hel del men aldrig uppträtt ihop på scen. Han är en av landets allra bästa låtskrivare och liveartister, säger Tomas Andersson Wij. 

LeMarc och Andersson Wij kommer varva nakna, akustiska versioner med fullt band och stråkorkester. 

Den 17 september ska Tomas Andersson Wij tillsammans med Peter LeMarc bjuda er på en unik kväll med musik och samtal!