Tomas Andersson Wij spelar med Lars Winnerbäck

Nu kommer säsong två av "Tomas Andersson Wij spelar med" spelas in under fyra höstkvällar på Vasateatern i Stockholm, där det bjuds på musik och samtal med vänner ur svensk artistelit.

Sålde slut på nolltid

Första säsongen av “Tomas Andersson Wij spelar med” sålde slut på nolltid. När de intima konserterna, där musik och samtal varvas, sändes på SVT i timslånga versioner blev det tittarsuccé.

Fyra kvällar på Vasateatern

Nu kommer säsong två spelas in under fyra höstkvällar på Vasateatern i Stockholm, där Tomas Andersson Wij spelar med vänner ur svensk artistelit. 

Lars Winnerbäck

En helt akustisk kväll blir det med albumaktuella Lars Winnerbäck. Han har tidigare gästat Tomas Andersson Wij på scen och även gjort en cover på en av hans låtar. 

– Vi kommer spela våra egna och varandras låtar, kompa varann och prata mycket. Vi har ofta sagt att vi ska ses och snacka över några öl, men det blir ju aldrig av. Nu tar vi det snacket inför publik istället, säger Tomas Andersson Wij och skrattar. 

Den 14 september ska Tomas Andersson Wij tillsammans med Lars Winnerbäck bjuda er på en unik kväll med musik och samtal!