Konsert med Shout Out Louds

Det hyllade indiebandet Shout Out Louds är äntligen tillbaka. I samband med sitt nya album som släpps senare i år ger de sig ut på världsturné. Ett av stoppen är en konsert på Vasateatern 27 oktober.

Shout Out Louds – tillbaka efter fyra år

Efter det kritikerrosade albumet "Optica" för fyra år sedan släpper bandet Shout Out Louds äntligen nytt album. Sveriges främsta indieband släppte hits på löpande band under 00-talet och blev succé runt om i världen. I höst åker bandet på världsturné och stannar till på Vasateaterns scen där vi även får chans att se bandet The Hanged Man som förband.

Ny musik men samma sound

Bandet har spelat in merparten av sitt nya album i en källare i stockholmsförorten Solna. Det nya materialet är varmt, melankoliskt och låter precis som Shout Out Louds ska göra. Efter att bandmedlemmarna utvecklats i egna musikprojekt de senaste åren har känslan av att skapa musik tillsammans igen alltid funnits.

Nu är man tillbaka och bandet säger att de på många sätt har hittat tillbaka till sitt ursprung. Ett smakprov från gruppens nya album är singeln ”Oh oh”, en musikalisk poplåt som bekräftar soundet och återkomsten.

konsert på Vasateatern 27/10

Som en av tre konserter i Sverige spelar Shout Out Louds på Vasateatern. Snabba på att köpa biljetter till deras stora återkomst – trycket på spelningarna i Sverige kommer att vara hårt.

Passa också på att boka en hotellnatt i samband med konserten, då är det bara några meter till hotellsängen för att smälta intrycken av Shout Out Louds återkomst.

Boka biljetter nu!