Little Jinder

Little Jinders succéår kan inte ha undgått någon: hyllat albumsläpp, omtalade turnéer och nu högaktuell med medverkan i TV-succén Så mycket bättre. Nu åker hon på turné och stannar till vid Vasateatern den 9 februari 2017.

Succéartisten Little Jinder gör turné

Stockholmsfödda Josefine Jinders succéår kan inte ha undgått någon: hyllat albumsläpp, omtalade turnéer och nu högaktuell med medverkan i TV-succén Så mycket bättre.

Ny musik under nästa år

Som en extrabonus till allt detta jobbar Little Jinder även på ny musik, som beräknas släppas i början av nästa år. Det tycks stå mer och mer klart att även 2017 kommer tillhöra Sveriges enda riktiga rockstjärna: Little Jinder.

Popartist anno 2008

Redan vid 20 års ålder landade Josefine Jinder ett skivkontrakt med ett bolag på andra sidan Atlanten och spåddes en ljus framtid till mötes. Det stora genombrottet uteblev dock, eller för att använda en mer korrekt fras: sköts upp, för att senare komma med dunder och brak på hemmaplan i Sverige.

Emoji-generationens röst

Med sitt självbetitlade album på svenska fick Jinder såväl kritiker som fans på fall med sina ärliga och självutlämnande texter som, precis som henne själv, kändes helt perfekt i tiden. Hon var helt enkelt den popstjärna som emoji-generationen inte visste att den behövde och albumet prisades med både Grammis och P3 Guld för Årets pop.

Omtalad i TV:s Så mycket bättre

Med uppföljaren 'Allting suger' som släpptes tidigare i år befäste Jinder sin position som en av landets mest intressanta artister. I nuläget medverkar Jinder i Så mycket bättre där hon hittills har fått strålande kritik för sina innovativa tolkningar av de medverkandes låtar. Hennes rättframma tolkning av Tommy Nilssons ’Vill du ha sex med mig’ har blivit en av årets mest omtalade Så mycket bättre-framträdanden.

Kommer till Vasateatern i februari

Med ny musik och ett succéår i bagaget är Little Jinder redo för nya utmaningar och således även en turné med tretton stopp som kickar igång nästa år. Turnébussen stannar till vid Vasateatern den 9 februari 2017, missa inte att boka biljetter och förläng kvällen med ett närliggande hotellboende