Joe Labero

Se Joe Labero och den magiska föreställningen A Magic World på den anrika Vasateatern i Stockholm! Showen är en hyllning till 1800-talet och dess myter, och vänder upp och ned på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. Welcome to a magic world!

Återkomsten för Labero och Vasateatern

Föreställningen A Magic World utspelar sig omkring 80 år före magikerns egen födelse. Inspiration till föreställningen har han hämtat från miljöer och mystiken i Edward Nortons film ”The Illusionist”, som utspelar sig i Wien kring 1890. Labero knyter ihop de ungersk-österrikiska miljöerna med stockholmska motsvarigheter och väver även in teaterhistoriken på Vasateatern, vilken i sig invigdes 1886.

Om A Magic World

Joe Labero har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända upp och ned på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show, där Labero tar dig med på en svindlande resa genom hans magiska värld, helt utan skyddsnät.

Så välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister besöker en ort nära dig. Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…  

Tillbaka efter succén

Efter 35 fullbokade föreställningar under hösten 2016 kommer Labero tillbaka till Vasateatern i vår.

Biljetter

Föreställningen visas under perioden 27 april - 13 maj.