The Nest Wellness

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar.

 En oas för ditt välbefinnandePå översta våningen med slående utsikt över Stockholms takåsar ligger vår magiska wellnessavdelning The Nest. Här står gemenskap och välbefinnande i centrum. Här kan du starta dagen med ett yogapass eller läsa en bok på terrassen. Blicka ut över poolkanten mot Gamla stan och Riddarfjärden eller slappna av i bastun, formad som ett fantastiskt fågelbo. Testa gärna någon av våra gör-det-själv-behandlingar (produkter finns att köpa i The Nests reception) och njut av en mocktail eller cocktail i takbaren. Som hotellgäst på Downtown Camper erbjuds du en exklusiv rabatt på entréavgiften.

The Nest är bemannat alla dagar klockan 07:30 - 20:00. På lördagar håller vi extra öppet till kl 22.00. Boka in ditt besök på någon av nedan tider: 

  • Pass 1: kl. 07:30-13:30* 
  • Pass 2: kl. 14:00-20:00* 
  • Night Swimmers: kl. 20:00-22:00* (endast lördagar)

*Kostnadsfri avbokning fram till kl. 18:00 dagen innan ankomst. 

Night Swimmers

Varje lördagskväll öppnar vi för Night Swimmers. Starta kvällen med skönt häng i vår utomhuspool, en värmande bastu och en cocktail tillsammans med dina vänner.


Entré

I priset ingår tillgång till uppvärmd utomhuspool (ca 38 grader), upplevelseduschar, bastu och relaxrum samt lån av badrock, handduk och tofflor. Åldersgräns 16 år. 

Hotellgäster 395 kr
Boka i förväg för att säkra en plats. Besök när som helst under vistelsen. 
Externa gäster          595 kr
Förboka plats, kostnad är per halvdag 07.30-13.30, 14.00-20.00 eller under Night Swimmers. 

Våra behandlingar 

Vi erbjuder flera typer av massage torsdag till söndag. Övriga dagar med framförhållning och i mån av tillgänglighet.

The Nest Klassisk Massage 

  • 30 min 695 kr
  • 60 min 1095 kr
  • 90 min 1595 kr

Varje dag på The Nest

10.00 och 16.00 - Sauna Release
11.00 och 17.00 - Meraki Facial Ritual (395 sek / 30 min). Kolla in filmen och få en försmak av behandlingen. 

Förboka besök och behandlingar

Privata tillställningar

Visste du att du kan abonnera The Nest för ditt privata event eller fest? Kontakta bokningen för att få reda på mer.

Husregler
The Nest är vår urbana retreat och våra gästers fristad. Här uppe månar vi om avkoppling och frid. Här råder lugnet, och därför uppmuntrar vi till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon eller ta bilder av personer utan deras medgivande, men att skicka iväg ett sms eller ta en bild för privat bruk går bra. Vi älskar barn men här uppe är de inte vårt huvudfokus - vi har andra ytor på hotellet där barn kan få vara barn. Här vill vi att de vuxna ska få sin tid till nedkoppling. Barn från 16 år och uppåt välkomna att njuta av The Nest på samma villkor som för oss vuxna. Vi hoppas att du kommer att trivas här.